Selecteer een verlanglijst
TOOLTIENDAAGSE | tot 60% korting op tools

Wij zijn trots op onze vernieuwde webshop

Surprise! Onaangekondigd hebben wij een gehele nieuwe relaunch van de webshop gelanceerd. Volledig gericht op mobiel gebruik, gestyled volgens de laatste trends én bomvol inspiratie! Vanaf nu shop jij geheel in stijl op de vernieuwde webshop van Kapperskorting.com. Zo heb jij online de optimale hair & beauty beleving! 

Wil je als eerste op de hoogte zijn over de nieuwste trends, producten en ontwikkelingen? Dan is Kapperskorting.com jouw online platform voor hair- & beautynieuws. Tip – meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg jij als eerste binnen wat er speelt in de kappersbranche!

Ons assortiment blijft ongewijzigd de grootste van Nederland! Met meer dan 200.000 producten op voorraad in ons magazijn kunnen we jou altijd snel leveren. Alle informatie over de producten is nu nóg beter en onderaan de productpagina ontdek je handige aanbevolen producten of gerelateerde producten. Zo verken je gemakkelijk het hele assortiment.

Natuurlijk staan we altijd open voor jouw tips en feedback. Heb je verbeterpunten? Stuur ze dan naar info@kapperskorting.com.

Om de veiligheid van je account te garanderen moet je bij het inloggen even eenmalig opnieuw je wachtwoord instellen. Daarna is alles weer net zo vertrouwd, en zelfs beter, als voorheen. Precies zoals je van ons gewend bent.

Kijk snel rond op onze vernieuwde webshop en ontdek. Have fun!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina