Facebook Pixel
Selecteer een verlanglijst
SHOP | alles wat je nodig hebt voor optimale hygiëne.  Klik hier!

Vaderdag

Zet het in je agenda: zondag 16 juni is het Vaderdag. Dé dag om alle vaders in het zonnetje te zetten. Ben je op zoek naar een orgineel cadeau? Wij zijn voor je aan de slag gegaan. Je vindt hier superleuke gift sets v.a. €10,-.

Laat zijn haar stralen als nooit te voren met de luxe set van Esquire. Of zorg ervoor dat zijn baard er fris uitziet en geef hem het Gladjakkers of Proraso pakket. Ook vind je bij ons pakketten met stylingproducten. Kies bijvoorbeeld voor het pakket van SEB MAN, winnaar van de Dutch Beauty Award 2019. Wat je ook kiest, met een gift set tover je altijd een glimlach op zijn gezicht.

Wil je dat het cadeau op tijd in huis is? Bestel dan voor vrijdag 14 juni - 22:00 uur. Veel plezier met geven!

Gift sets Vaderdag

Bekijk alle gift sets voor Vaderdag >Actievoorwaarden
  • De actie is geldig tot en met 16 juni 2019
  • De kortingen zijn al verrekend in de prijs van de producten
  • Bij bestellingen boven de €150,- ontvang je 10% factuurkorting. De factuurkorting is uitgesloten voor de merken Redken & Kérastase en voor tools. 
  • In het Haibu Experience Center doen geselecteerde gift sets mee aan de actie. Vraag in het Haibu Experience Center naar de voorwaarden

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina