Facebook Pixel

Trainingscentrum

Je bent nooit uitgeleerd, zeker niet als hair & beauty professional. In ons vakgebied zijn er altijd skills en technieken om te leren én trends om te ontdekken. Daarom biedt Kapperskorting.com jou ook dit seizoen weer een groot en divers aanbod aan trainingen en workshops om jouw vaardigheden te ontwikkelen en perfectioneren. Bekijk hier de online versie van de Haibu Educatie agenda. Wil je meer informatie over een training? Stuur een mail naar info@haibu.nl

Vanwege COVID-19 kan het helaas van toepassing zijn dat er trainingen op het laatste moment geannuleerd moeten worden, wij proberen je hier zo snel mogelijk van op de hoogte te brengen. Mocht je twijfelen door de huidige COVID-19 situatie, willen wij je erop attenderen dat het geen probleem is deze door corona klachten op het laatste moment te annuleren.

Om ervoor te zorgen dat jij veilig kan blijven leren zijn er extra hygiënemaatregelen genomen. Zo zijn er desinfectiezuilen geplaatst en zijn er gratis mondkapjes aanwezig voor jou en eventueel je model.

Trainingen 2021

Trainingen 2022

Trainingen Januari

Trainingen Maart