Alle prijzen zijn exclusief BTW

Stijltangen

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 87 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 87 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stijltangen met hoge korting bij ons te verkrijgen!

De stijltang, dé tool om je haar mooi glad en zacht te krijgen. Maar als je al fijn haar van jezelf hebt, dan breekt het door steilen alleen maar sneller af. En dat is het laatste wat je wilt! Of als je last hebt van beschadigd haar, dan wordt het door steilen verergerd. Maar door ons uitgebreide assortiment aan stijltangen, hebben wij ook voor deze haartypes een passende stijltang! En wat voor soort stijltang kies jij? Wil je een keramische of juist titanium stijltang? Wil je een brede, of kies je voor een smalle? Gelukkig hebben wij een breed aanbod aan stijltangen van de beste merken zoals CHI, Babyliss, Wahl, ISO Beauty, Ermila, Proliss en Wahl. Welke je ook kiest, het resultaat is altijd mooi steil haar.  

 

L'Oréal Steampod 2.0

L'Oréal Steampod 2.0, een echte bestseller en onmisbaar voor mensen die het haar veel steilen! De Steampod 2.0 is een stijltang die met stoom werkt. Je haar wordt op een gezonde manier glad gemaakt. Het haar raak niet beschadigd, het stoom heeft zelfs een voedende werking! Deze tang is geschikt voor ieder haartype, maar is zeker een aanrader voor mensen met weerbarstig haar. De stijltang kan worden ingesteld op vijf verschillende hitte standen. Omdat de tang vanuit zichzelf al erg krachtig is, is het niet nodig om hem altijd op de hoogste stand te gebruiken.

 

Uki Infrarood Stijltang

De Uki Infrarood Stijltang, de tang die beschadigd haar weer tot leven laat komen! Deze tang heeft Diamond Dust technologie tot zijn beschikking. Door deze technologie wordt de warmte gelijk over het haar verdeeld. Doordat het gelijkmatig verdeeld wordt, wordt het haar steiler en ziet het er gezond en glanzend uit. Ook herstelt je haar door het gebruik van deze tang. Dit komt doordat de haarschubben sluiten en het verzorgingsproduct kan intrekken in je haar.

Voordat je een tang gaat gebruiken, neem ook even een kijkje bij onze Heat Protecters!  

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.