Alle prijzen zijn exclusief BTW

Droogkappen

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

10 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

10 artikel(en)

Droogkappen van topmerken!

 

Droogkappen van verschillende maten, verschillende merken en met verschillende toepassingen. Kies je voor een Comair of ga je voor een droogkap van Babyliss? Ga je voor een statief, een wandarm of een draagbare droogkap? Je bestelt het allemaal op Kapperskorting.com!  

 

Comair droogkappen

 

Comair droogkappen zijn er in verschillende groottes, met verschillende technieken, met een statief of met een wandarm. Wat je ook wilt, Comair heeft het. Of je de droogkap nu wilt gebruiken bij het verven, permanenten, watergolven of lang en dik haar droog wilt maken, met de droogkap van Comair kan het allemaal!  Dus ben je op zoek naar een droogkap met statief? Kies dan voor de Comair Droogkap Equator 3000 met statief zwart. Of ben je op zoek naar een droogkap met wandarm? Dan is de Comair Droogkap eivormig met wandarm zwart de juiste keuze!  

 

Babyliss PRO Droogkap Portable Hood

 

De Babyliss PRO Droogkap Partable Hood is zeer geliefd bij de thuiskappers! Je pakt hem op, neemt het mee en zet hem naar waar je ook maar wilt. Deze droogkap onderscheidt zich van anderen doordat deze opvouwbaar én draagbaar is. Geen wonder dat deze zo geliefd is bij de thuiskappers!  

 

De kap is extra groot zodat er ruimte is voor rollers. Ook heb je keuze uit twee warmte- en twee snelheidsinstellingen én variabele luchtstromen. Zelfs dik en stug haar is geen probleem voor deze droogkap. En ook om pluizig haar hoef jij je geen zorgen te maken door de ionische technologie. Het tegenoverstelde wordt zelfs waargemaakt door deze technologie: extra glanzend haar!  

 

Bestel vandaag!

 

Bestel je droogkap van Comair of Babyliss op werkdagen nog voor 22:00 en ontvang hem de volgende dag al in huis! Ook betaal je geen verzendkosten bij het bestellen van een droogkap!  

 

Heb je nog vragen over de droogkappen? Neem dat gerust contact op met onze persoonlijke klantenservice. Zij geven je graag advies over de producten en geven antwoord op je vragen. En wil je nooit meer iets missen over nieuwe producten, nieuwe acties en altijd op de hoogte blijven van de meest actuele trends? Vergeet je dan niet aan te melden voor onze nieuwsbrief!    

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.