Facebook Pixel
Selecteer een verlanglijst
Samen @home | Shop hier voordelig je thuis kit!

Telefonisch bestellen

Ben jij een zakelijke (PRO) klant en vind je het makkelijker om je bestelling telefonisch te plaatsen? Dat kan vanaf nu via Kapperskorting.com

Stap 1. Oriënteren

Bekijk op onze webshop meer dan 15.000 producten van meer dan 150 merken en oriënteer je op de producten die je zoekt.

Stap 2. Bekijk het product en alle bijhorende informatie

Zit er een product tussen dat je bevalt? Klik er op en bekijk op je gemak de specificaties en prijs. Mocht je extra informatie wensen over het product dan kun je altijd terecht bij onze deskundige klantenservice! Ze zijn via de telefoon, mail, chat en Whatsapp van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 - 22.00 uur, op zaterdag van 13.00 - 17.00 uur en op zondag van 13.00 - 22.00 uur.

Stap 3. Neem contact op met Kapperskorting.com

Zie je producten die je bevallen? Maak een lijstje met de producten die je wil bestellen. Bel 0545-721091 om met één van onze deskundige klantenservice medewerkers te spreken. Je kan onze klantenservice bereiken van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 22.00 uur, op zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 22.00 uur. Geef je gewenste producten door aan de klantenservice medewerker. Als je gewenste producten doorgegeven zijn, rond je de bestelling af met de klantenservice medewerker.

Stap 4. Afrekenen

Je hebt via de e-mail een bevestiging ontvangen. Controleer of jouw bestelde producten kloppen met de artikelen die in de bevestigingsmail staan. Je hebt een tweede e-mail ontvangen van de klantenservice medewerker. Hierin staat een betaallink waarmee je de bestelling kan afrekenen. Indien alle producten voorradig zijn en je bestelling voor 22:00 betaald is zal je bestelling de volgende dag geleverd worden. Wij wensen je alvast veel plezier met je producten!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina