Facebook Pixel

Kies de juiste zomerproducten!


Bijna ieder professioneel kappersmerk heeft wel een zomerlijn in hun assortiment. Maar hoe maak je nou een keuze uit ons grote aanbod? Ben je bijvoorbeeld fan van een bepaald merk? Grote kans dat je de SUN producten van dit merk dan ook fijn vindt. Heb je geen voorkeur? Dan kunnen onderstaande tips je misschien helpen bij je beslissing.

 

Over het algemeen geldt voor alle SUN producten dat deze je haar beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Zout- en chloorresten worden grondig uit het haar verwijderd. Daarnaast zijn de SUN producten vochtinbrengend en beschermen ze het haar tegen schadelijke UV-straling.
 

Heb je dik haar of haar met highlights?

Dan kun je kiezen voor de Solar Sublime lijn van L’Oréal. De Solar Sublime producten reinigen het haar intensief en zijn speciaal ontwikkeld voor haar met highlights en gevoelig haar. Daarnaast is de Solar Sublime lijn de enige zomerlijn met een Milk, welke zeer geschikt is voor dikker haar. 

Ga jij voor een extra luxe verzorging?

Houd jij wel van een beetje luxe? Kies dan voor de SP After SUN lijn. Gebruik de luxe SP After SUN producten na het zonnen voor een heerlijke reiniging en verzorging van je haar.

Wil jij het hele jaar door bescherming of zwem je veel?

Zwem jij veel? Of zoek jij meestal buiten de zomervakantie de zon op? Kies dan voor zomerproducten die het hele jaar door verkrijgbaar zijn. Hiervoor kun je kiezen uit de merken Indola, Lisap en Matrix.

Wil jij extra voordelig inkopen?

Wil jij voordelig meerdere SUN producten van één merk bestellen? Kies dan voor de voordelige actiesets. Deze hebben we van de merken Wella Professionals en SP. Naast een hoge korting ontvang je deze maand ook leuke cadeaus bij deze sets.

Ben jij alleen op zoek naar een goede shampoo & conditioner?

Heb jij voldoende aan een shampoo en een conditioner? Dan kun je kiezen voor de Kadus Professional Sun Spark lijn. Na iedere wasbeurt ruikt je haar fris en heeft het een mooie glans. De Sun Spark Shampoo en Conditioner zijn het hele jaar door verkrijgbaar.

Kies je voor gemak? 

Kies dan voor een leave-in conditioner, zoals die uit de Schwarzkopf BC SUN Protect lijn. Met de Schwarzkopf BC SUN producten ga je voor driedubbele bescherming van het haar: bescherming tegen UV straling, vrije radicalen en kleurvervaging. 

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina