Facebook Pixel
Selecteer een verlanglijst
Samen @home | Shop hier voordelig je thuis kit!

Ruilen en retourneren

Ben je niet tevreden met jouw bestelling? Alle producten van Sudac mag je ruilen of retourneren. Dat kan kosteloos.

Hoe gaat retourneren in zijn werk?

Je vraagt bij ons een retourlabel aan waarmee je de zending gratis terug kunt sturen. Stuur een mail naar info@sudac.nl met als onderwerp ‘Retourlabel’ of bel met 0545-72 10 99. Vergeet daarbij niet je bestelnummer of ordernummer te vermelden. Je ontvangt van ons per e-mail een retourlabel dat je uitprint en op de doos kunt plakken en af kunt geven bij een postkantoor of PostNL punt.

Voorwaarden

• Je kunt ruilen of retourneren binnen 14 dagen

• Een kopie van de pakbon is bijgesloten met daarop de reden van retourneren.

• De artikelen zijn onbeschadigd en zitten in de originele verpakking. Ook de originele verpakking mag niet beschadigd zijn of beplakt worden met een sticker.

• Schoolpakketten worden door ons op maat samengesteld. Wanneer je een schoolpakketten terugstuurt behouden wij ons het recht voor om een bedrag van € 15,- in mindering brengen voor handeling en verzending.

Een ander item ontvangen

Wil je een ander item ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Plaats dan een nieuwe order. Voor de retour gestuurde items zullen we het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terugstorten op je rekening. Verkeerd ontvangen of defect Bij verkeerd ontvangen of defecte producten willen we je vragen ons dit te laten weten via info@sudac.nl of 0545 721 099 (ma - vrij 9.00 - 17.00 uur), zodat we dit zo snel mogelijk voor je op kunnen lossen.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina