Alle prijzen zijn exclusief BTW

Ruilen & retourneren

Ben je niet tevreden met je bestelling? Alle producten van Kapperskorting.com kun je retourneren of ruilen. Retourneren kan op de volgende twee manieren:
1. Terugsturen via PostNL (€ 6,95), let op:  de kosten voor retourzending vanuit het buitenland kunnen hoger uitvallen! 
2. Terugbrengen aan de Parallelweg 9 in Groenlo. 

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis/salon naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

 

Indien je gebruikt maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking, de originele verpakking mag niet beschadigd zijn of beplakt worden met een sticker, aan de ondernemer geretourneerd worden, de artikelen dienen onbeschadigd én ongebruikt te zijn. Het herroepingsrecht is enkel geldig voor consumenten. Indien het product beschadigd is kunnen we hiervoor kosten in rekening brengen. Om gebruik te maken van dit recht kun je de retourstrook onderaan de pakbon invullen en bij sluiten bij de retourzending. 


De retourstrook kan je ook hier downloaden.


Zorg voor voldoende frankering van de retourzending. Er kan natuurlijk ook altijd contact met ons worden opgenomen via info@kapperskorting.comWij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terugstorten. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of als je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Tot slot is het ook mogelijk om gebruik te maken van het  Europese modelformulier voor herroeping

 

Terugbetaling 

Voor de retour gestuurde items zullen we het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen, na ontvangst van het pakketje, terugstorten. We storten het bedrag zo spoedig mogelijk terug, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping. Wanneer de gehele bestelling retour gestuud wordt, zal het totale aankoopbedrag (dus inclusief de verzendkosten) terugbetaald worden. Wanneer slechts een deel van de bestelling retour gestuurd wordt, wordt het totaalbedrag van de retour gezonden artikelen terugbetaald. De verzendkosten voor het retourneren van de bestelling komen voor rekening van de klant. 


Wil je graag een ander item ontvangen? Plaats dan een nieuwe order. 

 

Retouradres

Kapperskorting.com
t.a.v. Retouren
Parallelweg 9, 7141 DL Groenlo

Verkeerd ontvangen of defect?

Bij verkeerd ontvangen of defecte producten kun je contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. In Nederland bel je naar 0545-721091 en in België kun je bellen naar 02-3133036. 

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.