Facebook Pixel
Selecteer een verlanglijst
Samen @home | Shop hier voordelig je thuis kit!

Gemakkelijk ruilen & retourneren

Niet tevreden?

Je bestelling is binnengekomen maar je bent toch niet tevreden? Vervelend! Dit gaan we voor je oplossen. Van ons mag je het volgende verwachten:

 • Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar advies.
 • 14 dagen bedenktijd na ontvangst van het product.
 • Bij een defect: je krijgt de tool in 90% van de gevallen binnen 3 weken werkend terug.
 • Een passende oplossing. Jij tevreden, wij tevreden!
 • Een artikel niet werkend of beschadigd bij het uitpakken? Maak gelijk een foto en neem contact op met de klantenservice, zodat wij het voor je kunnen oplossen.

Achteraf niet helemaal tevreden met je aankoop?

Meld binnen 14 dagen je retour aan in de Mijn accountomgeving van Kapperskorting.com. Log in met je gegevens en ga naar Mijn account. Onder het kopje ‘Mijn bestellingen’ vind je ‘Retouren’. Op deze pagina kan je je retour aanmelden. Zodra deze is aangemeld, heb je 14 dagen de tijd om je product te retourneren. Indien je zonder account een bestelling hebt geplaatst, dien je gebruikt te maken van de pakbon die je bij je bestelling hebt ontvangen. Onderaan deze pakbon zit een retourformulier, vul deze zo goed mogelijk in en stuur deze mee met je retour. We willen je vragen om dit in de originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) te doen. Mocht je een zakelijke (PRO) klant bij ons zijn, dan ontvang je automatisch een retourlabel bij je bestelbevestiging. Geen zakelijke klant? Dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Onderstaand vind je een aantal voorbeelden:

 • Producten met een houdsbaarheidsdatum: bekijk en lees gerust de verpakking van een shampoo, conditioner, wax etc. maar maak het product niet open (i.v.m. de houdsbaarheidsdatum) als je het aankoopbedrag wenst terug te krijgen.
 • Tools/kappersbenodigdheden: haal de stijltang of föhn uit de doos, bekijk hem van alle kanten maar ga de tang niet gebruiken als je het volledige aankoopbedrag terug wilt krijgen.
 • Extensions: haal de extensions uit de verpakking om het artikel te bekijken en te voelen. Houd de extensions ook gerust bij je eigen haar om te bepalen of je de juiste kleur te pakken hebt. Maar hang/clip de extension niet in je haar i.v.m de hygiëne.

Heb je de tools, kappersbenodigdheden of extensions toch gebruikt? We laten je er niet mee zitten! Je krijgt in de meeste gevallen 75% van het aankoopbedrag terug. Neem voor de zekerheid eerst contact op met de klantenservice*.

*Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van het gebruik van de producten, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen.
*Sommige producten vallen onder een uitzondering. Wanneer de gesealde beschermverpakking van de Split-Ender Pro 2 is verbroken, kan dit product i.v.m. hygiene niet meer geretourneerd worden. De Zuka Cape Seal System valt ook onder deze uitzondering.

Terugbetaling

Het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend-en betaalkosten) wordt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling, terugbetaald op je rekening. Voor de terugbetaling wordt geen kosten in je rekening gebracht. Kapperskorting.com mag wachten met de terugbetaling totdat alle producten zijn ontvangen of totdat je hebt aangetoond de producten terug te hebben gestuurd.

Retouradres

Kapperskorting.com
Parallelweg 9
7141 DL Groenlo
Nederland

Nog twijfels of je product(en) teruggestuurd mogen worden?

Neem gerust contact op met onze hair en beauty professionals van de klantenservice.

 

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina