Facebook Pixel

Veelgestelde vragen - Retouren

Ruilen of retourneren? We denken graag met je mee om tot een goede oplossing te komen. Heb je een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen over het onderwerp 'retourneren' en wellicht staat jouw vraag met het antwoord ertussen.

Het product vertoont gebreken na levering, wat nu?

Mocht het product beschadigd zijn en/of gebreken vertonen bij de levering dan raden wij je aan om z.s.m. (het liefst binnen 14 dagen) contact op te nemen met onze klantenservice.

Ik wil het product terugsturen. Zijn de verzendkosten voor mijn rekening?

Je betaalt zelf de verzendkosten voor het terugsturen van het product.

Ik heb het product gebruikt en het bevalt niet, kan ik dit ruilen of retour sturen?

We verwijzen je voor deze vraag graag door naar ons retourbeleid op de pagina 'ruilen en retouneren'

Binnen welke termijn kan ik mijn geld terug verwachten?

We doen ons uiterste best om je geld zo snel mogelijk terug te storten. Binnen 14 dagen worden de retouren verwerkt en zal het (aankoop)bedrag worden teruggestort op jouw bankrekening.

Wat is de garantietermijn op tools?

Dat is per merk en product verschillend. Je kan er vanuit gaan dat het product binnen de verwachte levensduur geen gebreken mag vertonen. Mocht dit wel het geval zijn dan raden we je aan om contact op te nemen met de klantenservice zodat zij de garantietermijn voor je kunnen checken.

Waarom wordt in sommige gevallen een waardevermindering doorgevoerd?

We dienen ons aan de wettelijke regels te houden. Hier kunnen we niet van afwijken omdat dit voornamelijk te maken heeft met de hygiëne- en gezondheidsvoorschriften. We zijn in sommige gevallen genoodzaakt om een waardevermindering door te berekenen. Dit doen we uit coulance om je toch nog tegemoet te komen.

Hebben jullie mijn retourzending ontvangen?

Zodra we de retourzending hebben ontvangen en verwerkt, ontvang je van ons een bevestigingsmail (Geen bevestiging ontvangen? Check dan even je ongewenste mail. Het zou goed kunnen dat je de mail daar aantreft.).
Houd er wel rekening mee dat het 5 werkdagen kan duren voordat de retourzending is verwerkt en je een bevestiging ontvangt. Er zal een credit voor je worden aangemaakt. Het bedrag (aankoopbedrag inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending) zal binnen 14 dagen na herroeping op je rekening worden teruggestort. Mocht je na 5 werkdagen nog geen bevestigingsmail ontvangen hebben dan raden wij je aan om even contact op te nemen met onze klantenservice.

 

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina