Alle prijzen zijn exclusief BTW

Y.S. Park

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

4 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

4 artikel(en)

Y.S. Park Tondeuse Kammen

Y.S. Park is ontstaan in Tokyo en opgericht door Young Soo Park. Op Kapperskorting.com bieden wij verschillende kammen aan van het merk. De vier Tondeuse kammen zijn ideaal om te gebruiken in combinatie met een tondeuse of trimmer. Ze zijn chemisch, hittebestendigtot 220ºC én makkelijk schoon te maken! De perfecte tool voor zowel thuis als in de salon! Wij bieden de volgende vier varianten aan:

 

 

Y.S. Park Tondeuse kam

 

Y.S. Park Tondeuse kammen zijn in twee verschillende kleuren en twee verschillende maten verkrijgbaar op Kapperskorting.com. Het ontwerp van de kam heeft vele voordelen. Het platte bovenvlak boven de tanden zorgt voor een soepele samenwerking met een trimmer of tondeuse. De tanden van de kam zijn flexibel en hebben aan het einde afgeronde puntjes. Daarnaast wordt de druk verdeeld door het Graduation Pitch Systeem.

 

Het handvat heeft een uniek ontwerp. Dit ontwerp zorgt ervoor dat jij de kam op elke manier kan vasthouden. Je kan hem dus vasthouden zoals jij dat wil en zo ligt hij voor jou altijd comfortabel in de hand. Zo heb je nooit meer last van vermoeidheid in je hand! De Y.S. Park Tondeuse kammen bestel je altijd voor een voordelige prijs op www.Kapperskorting.com.  

 

Bestel op Kapperskorting.com!

 

Bestel jouw Y.S. Park tondeuse kam op Kapperskorting.com en profiteer van snelle levering. Bestel je namelijk op werkdagen nog voor 22:00 en is je kam op voorraad, dan ontvang je hem de volgende dag al in huis.

 

Heb je nog vragen over een product, wil je advies of is er iets anders wat je kwijt wil bij ons, neem contact op met onze persoonlijke klantenservice! Zij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via mail, telefoon, chat en WhatsApp en helpen jou graag.

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.