Facebook Pixel
Selecteer een verlanglijst
Let op: door enorme drukte kan de bezorging of een reactie van onze klantenservice iets langer duren dan je van ons gewend bent.
Color Recharge

Color Recharge

Geen producten gevonden binnen de selectie.

Wella Verzorging Color Recharge

De producten van Wella Verzorging Color Recharge inkopen voor in de salon? Dat kun je gewoon online doen, daar hoef je de deur niet meer voor uit. Zoek je naar de Cool Blonde of de Warm Blonde? Net als met de Red of de Warm Red profiteer je online van aantrekkelijke kortingen. Voor een scherpe prijs, ook buiten de aanbiedingen om.

Goedkoop inkopen, zodat je de producten van Wella Verzorging Color Recharge in voldoende mate op voorraad hebt. En bekijk ook de Elements-producten, om je bestelling compleet te maken.

Wij helpen je ervoor te zorgen dat je alles van Wella Verzorging Color Recharge en de andere lijnen kunt inkopen. Zodat je niet meer mis hoeft te grijpen. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag, direct bij ons uit de eigen voorraad. Zodat jij de producten snel in huis hebt.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina