Facebook Pixel
Pure Volumizing

Trontveit Pure Volumizing

Filters
×
Prijs
17 18
17 18

2 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  15% korting
  Trontveit Pure Volumizing Conditioner 500ml
  Trontveit Pure Volumizing Conditioner 500ml
  € 20,64 € 24,97 € 17,48 € 21,15
  € 21,15 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  15% korting
  Trontveit Pure Volumizing Shampoo 500ml
  Trontveit Pure Volumizing Shampoo 500ml
  € 20,64 € 24,97 € 17,48 € 21,15
  € 21,15 Morgen in huis

2 product(en)

Pure Volumizing

De Trontveit Pure Volumizing shampoo 500ml is een volume gevende shampoo. Deze shampoo zorgt ervoor dat het haar meer volume krijgt zonder dat er kroes of pluisvorming ontstaat. De coco-glucoside die is toegevoegd aan deze shampoo zorgt ervoor dat het haar en de hoofdhuid op een milde wijze wordt gereinigd zonder dat er irritaties ontstaan. De olijfolie die is toegevoegd aan de shampoo geeft een glanzend en glad effect. De Trontveit Pure Volumizing shampoo is geschikt voor alle haar en huidtypes.

De Trontveit Pure Volumizing Conditioner 500ml is een volume gevende conditioner. De shampoo bevat rijstproteïne die het haar meer volume geeft en daarnaast de hanteerbaarheid in het verbeterd. Beschadiging in het haar wordt verminderd en voorkomen daarnaast zorgt deze conditioner ervoor dat het word versterkt. De Trontveit Pure Volumizing Conditioner voelt het haar van de wortels tot in de punten van het haar. Na gebruik is het haar gelift zonder dat er pluis of kroesvorming ontstaat.

Trontveit

Maak kennis met het milieuvriendelijke assortiment van Trontveit. Het assortiment van Trontveit bestaat uit producten speciaal gericht op de verzorging en styling van het haar. De producten zijn gebaseerd op schone en groene ingrediënten, dit maakt Trontveit een goede aanvulling in de milieuvriendelijke salons! Bekijk het assortiment op onze webshop en koop Trontveit voordelig bij Kapperskorting.com.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina