Facebook Pixel
Effileerschaar

Tondeo Effileerschaar

Filters
×
Prijs
64 65
64 65

1 product

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  12% korting
  Tondeo Spots Classic Effileer 5.5 inch
  Tondeo Spots Classic Effileer 5.5 inch
  € 73,00 € 88,33 € 64,58 € 78,14
  € 78,14

1 product

Tondeo Effileerschaar


Een nieuwe Tondeo Effileerschaar nodig of benieuwd naar de modellen die er beschikbaar zijn? We zorgen er met het online assortiment voor dat je daar op je gemak een keuze uit kunt maken. Bijvoorbeeld voor een Spots-schaar of een Spider-schaar, afhankelijk van het model waar je naar op zoek bent.

Bekijk de Tondeo Effileerscharen bij ons in het assortiment, die we meteen uit eigen voorraad kunnen leveren. Voor een snelle verzending naar jouw adres, net als wanneer je zoekt naar een van de messen. Gemakkelijk en goedkoop online te bestellen, zodat je daarmee een uitstekende keuze maakt.

Bestel de Tondeo Effileerschaar die je nodig hebt, dan gaan wij er voor je mee aan de slag. We maken de verzending naar jouw adres in orde, zodat je er in de salon gebruik van kunt maken. Met gratis verzending, voor alle bestellingen vanaf €30, exclusief btw.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina