Facebook Pixel
Wrapix

Sterko Wrapix

Filters
×
Prijs
10 48
10 48

6 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  Trontveit Wrapix 3 Hair Coloring Paper 300st 10x18cm
  € 13,04 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  Trontveit Wrapix 3 Hair Coloring Paper 300st 10x40cm
  € 23,43 Morgen in huis
 3. Voeg toe aan verlanglijst
  Trontveit Wrapix 3 Hair Coloring Paper 300st 10x25cm
  € 17,04 Morgen in huis
 4. Voeg toe aan verlanglijst
  Trontveit Wrapix 3 Hair Coloring Paper 1000st 10x25cm
  € 41,26 Morgen in huis
 5. Voeg toe aan verlanglijst
  Trontveit Wrapix 3 Hair Coloring Paper 1000st 10x40cm
  € 57,23 Morgen in huis
 6. Voeg toe aan verlanglijst
  Trontveit Wrapix 3 Hair Coloring Paper 1000st 10x18cm
  € 31,28 Levertijd 2 - 6 dagen

6 product(en)

Sterko Wrapix

Sterko Wrapix helpt kappers hun totale ecologische voetafdruk te verkleinen. Dit highlight papier is een bewezen milieuvriendelijke vervanging van aluminiumfolie.

Ontdek het meest milieuvriendelijke highlight papier

Wrapix Hair Coloring Paper is waarschijnlijk het meest milieuvriendelijke highlight papier voor kappers. Het papier is met trots geproduceerd in Nederland en heeft tot 81% minder CO2-uitstoot dan traditionele kappersaluminiumfolie. Het Coloring Paper is verpakt in 100% recyclebare kartonnen dispenserdozen. Om ervoor te zorgen dat de wereldwijde bossen er ook nog zijn voor de komende generaties, zijn alle Wrapix producten FCS gecertificeerd.

Verkrijgbaar in verschillende diktes en afmetingen

Sterko Wrapix Hair Coloring Paper is geschikt voor alle highlight- en haarkleurtechnieken en verkrijgbaar in 2 verschillende diktes: 3 en 5. Hoe hoger het cijfer, hoe dikker en stijver het papier. Voor welke je dikte je kiest, is grotendeels afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Per dikte kun je ook nog kiezen voor verschillende afmetingen: 10x18cm, 10x25cm of 10x40cm.

Efficiënt werken met Wrapix

De vellen zijn voorgesneden en de zijkanten hoeven niet omgevouwen te worden, hierdoor kun je nog efficiënter werken. Wanneer het product is aangebracht, worden de Wrapix vellen melkachtig-doorschijnend. Hierdoor hoeven de vellen niet geopend te worden om de voortang te controleren.

Meer comfort voor de klant

Ook voor klanten is het gebruik van Sterko Wrapix zeer comfortabel en zij zullen dan ook direct het verschil merken. Het hoofd wordt niet zo zwaar als wanneer er traditionele folies worden gebruikt. Ook ervaart de klant minder druk op de oren. Daarnaast is het verwijderen van het papier een stuk gemakkelijker, aangenamer en gaat het sneller.

Milieuvriendelijk én professioneel!

Ga voor een professionele en milieuvriendelijke uitstraling en gebruik de Sterko Wrapix Hair Coloring Paper. Voor een langdurige impact op jouw klanten, niet op onze planeet!

Sterko Wrapix Hair Coloring Paper is gecertificeerd onder certificaatnummer SCS-COC-000652-AJU.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina