Selecteer een verlanglijst
Ultimate Reset

Shu Uemura Ultimate Reset

Geen producten gevonden binnen de selectie.

Over Shu Uemura

Shu uemura is een edgy, luxueus en zeer effectief merk. Oosterse puurheid en westerse glamour vormen de bron van inspiratie voor de luxe haarverzorgings- en stylingproducten. Natuurlijke ingrediënten zoals Lotus vormen de basis voor alle Shu Uemura producten. Verrijkt met de meest keizerlijke oliën afkomstig van de Muskusroos en de Camelia bloem.

Uemura Ultimate Reset

Uemura Ultimate Reset is een verzorgingslijn voor zwaar beschadigd haar dat is aangetast door het stijlen, bleken, verven. De unieke formule van Ultimate reset is verrijkt met Japanse rijstextract dat bekend staat om zijn beschermende eigenschappen. het haar wordt gezuiverd, de haarvezels worden gereinigd en het haar zal weer sterker aan voelen. Uw haar word weer mooi en glad zonder het te verzwaren!

Op kapperskorting.com vind je het breedste assortiment aan haarverzorging ’s producten voor mooie prijzen en soms zelfs nog met een leuke korting! Kijk natuurlijk ook even bij onze andere haarverzorging ’s lijnen!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina