Alle prijzen zijn exclusief BTW

Vibrant Sexyhair

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

5 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

5 artikel(en)

Vibrant Sexyhair

 

Vibrant Sexyhair is een lijn speciaal voor gekleurd (geverfd) haar. Gebruik je de shampoo, de conditioner en de andere producten uit de lijn, dan geniet je 10 weken lang van gekleurd haar dat mooi en glanzend blijft. De lijn bestaat uit de volgende producten:  

 

 

Je shopt de Vibrant Sexy hair producten al met een leuke korting bij Kapperskorting.com.  

 

Vibrant Sexyhair Shampoo & Conditioner

 

Color Lock Shampoo is de eerste stap in de Vibrant Sexy hair behandeling om je haarkleur tot wel 10 weken te laten stralen. De shampoo zorgt ervoor dat het haar gesealed wordt tijdens het wassen en beschermt het haar. De Color Lock Conditioner is een tweede stap. De crèmespoeling zorgt, net als de shampoo, voor langdurige resultaten en gaat kleurvervaging tegen. Na het gebruik van de conditioner voelt het haar zacht aan is het makkelijk door te kammen.  

 

Rose Elixer Hair & Body Dry Oil Mist

 

De Rose Elixer Hair & Body Dry Oil Mist uit de Vibrant Sexyhair lijn is een rozen-elixer geschikt voor zowel je haar als je lichaam. De elixer verspreid een heerlijke geur en laat een glans achter. Het UV-filter helpt kleurvervaging tegen te gaan, verzorgt en beschermt het haar.  

 

Bestel Vibrant Sexyhair met korting!

 

Bestel Vibrant Sexyhair met korting op Kapperskorting.com. Wil je meer informatie of heb je vragen over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Zij helpen je graag. Wist je dat je 7 dagen per week contact op kunt nemen via de mail, chat en Whatsapp.

 

Wil je altijd op de hoogte blijven van de meest actuele hair & beauty trends, nieuwe producten en onze nieuwe acties? Meld je dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief.    

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.