Alle prijzen zijn exclusief BTW

Smooth Sexyhair

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

5 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

5 artikel(en)

Smooth Sexyhair

 

Smooth Sexyhair is één van de lijnen van SexyHair. De lijn heeft het doel: gladde en pluisvrije stijlen. Met verschillende anti-pluis shampoos, conditioner, serums en sprays wil de lijn dit mogelijk maken. Op Kapperskorting.com bieden wij de volgende producten aan van de Smooth Sexyhair lijn:

 

 

Alle producten uit de Smooth Sexyhair lijn zijn veilig te gebruiken op gestijld haar (door de stijltang) en extensions!

 

Smoothing Eliminator Smooth & Sleek Serum

 

Smoothing Eliminator Smooth & Sleek Serum uit de Smooth Sexyhair lijn is een serum met kokosolie en helpt bij het voeden van weerbarstig haar. Het haar wordt beschermd en het serum zorgt ervoor dat het haar niet pluist. Daarnaast is de formule verrijkt met Vitamine K en E. Deze geven het haar een prachtige glans en bieden ultieme controle.

 

Smooth & Seal Anti Frizz & Shine Spray

 

Smooth & Seal Anti Frizz & Shine spray is een anti-kroes spray die een prachtige glans achterlaat en elk haartype beschermt. In de spray zit een UVA/UVB bescherming. Daarnaast zorgt de spray voor kleurbehoud. Geniet dus langer van een mooie haarkleur en gebruik de Anti Frizz & Shine Spray!  

 

Bestel je Smooth Sexyhair producten met korting!

 

Shop je Smooth Sexyhair producten op Kapperskorting.com en geniet van een leuke korting. Kijk voor de andere lijnen van Sexy hair zoals Blonde Sexyhair of Curly Sexyhair eens verder op onze webshop. Wil je genieten van snelle levering, bestel je producten dan op werkdagen voor 22:00 en ontvang ze de volgende dag al in huis!

 

Wil je nooit meer iets missen van onze acties, nieuwe producten, leuke weetjes & feitjes en altijd op de hoogte blijven van de meest actuele beauty & hair trends? Vergeet je dan niet aan te melden voor onze digitale nieuwsbrief!

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.