Alle prijzen zijn exclusief BTW

Curly Sexyhair

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

4 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

4 artikel(en)

Curly SexyHair voor prachtige krullen!

 

Curly Sexyhair is een lijn bestaande uit vijf verschillende producten die er allemaal voor moeten zorgen dat je krullen weer stralen! De lijn bestaat uit de volgende vijf producten:

 

 

Al deze producten hebben het doel om het vochtgehalte in natuurlijke krullen, golvend haar of gepermanent haar in balans te houden en zo nodig vocht toe te voegen. Neem bijvoorbeeld de haarcrème: deze hydrateert je krullen, voorkomt pluis én beschermt je haar tegen invloeden van buitenaf!  

 

Curly SexyHair shampoo en conditioner

 

Curly Sexyhair shampoo werkt het beste op fijn/dun haar, gekleurd haar, gepermanent haar, dik/grof haaren etnisch krullend haar. Maar ook als je niet onder één van deze categorieën valt, zal de shampoo jouw krullen prima verzorgen!  Het maakt het haar op rustige manier schoon, terwijl het extra vocht en kracht aan het haar geeft en het haar laat stralen. En wil je het optimale uit je krullen halen? Gebruik dan ook de Curly Sexy Hair crèmespoeling!    

 

Sexyhair Curly Styling foam en stylingcrème

 

SexyHair Curly styling foam en stylingcrème zijn speciaal ontwikkeld om jouw krullen mooi in model te brengen! De Power Enhancer stylingfoam geeft je krullen extra veerkracht en beschermt het haardoor middel van een UV-filter. Wil je jouw krullen eenvoudig in model brengen? Gebruik dan de Curly Full on Curls Stylingcrème.    

 

Bestel je Curly SexyHair producten bij Kapperskorting.com!

 

Bestel je Curly Sexyhair producten bij Kapperskorting.com en geniet van een leuke korting! Bestel je jouw producten op werkdagen nog voor 22:00 en zijn de producten op voorraad, dan ontvang je ze de volgende dag al in huis! En wil je altijd op de hoogte blijven van de meest actuele trends, nieuwe producten en nieuwe acties? Vergeet je dan niet aan te melden voor onze digitale nieuwsbrief!

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.