Facebook Pixel
Blonde Sexyhair

Sexyhair Blonde Sexyhair

Filters
×
Prijs
11 12
11 12

3 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  30% korting
  Sexyhair Bombshell Blonde Shampoo 300ml
  Sexyhair Bombshell Blonde Shampoo 300ml
  € 16,67 € 20,17 € 11,62 € 14,06
  € 14,06 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  39% korting
  Sexyhair Bombshell Blonde Conditioner 300ml
  Sexyhair Bombshell Blonde Conditioner 300ml
  € 18,07 € 21,86 € 11,06 € 13,38
  € 13,38 Morgen in huis
 3. Voeg toe aan verlanglijst
  30% korting
  Sexyhair Bright Blonde Shampoo 300ml
  Sexyhair Bright Blonde Shampoo 300ml
  € 16,67 € 20,17 € 11,62 € 14,06
  € 14,06 Morgen in huis

3 product(en)

Blonde SexyHair

 

Blonde Sexyhair, speciaal voor de blondines onder ons! De lijn is voor natuurlijk én voor gekleurd blond haar en bestaat uit twee verschillende shampoos en een conditioner. De lijn is speciaal ontwikkeld om de levendigheid en het vochtgehalte van het haar te verbeteren en kleurschade te herstellen. De Blonde lijn bestaat uit drie verschillende producten:

 

 

Bright Blonde shampoo

 

Bright Blonde shampoo is ideaal voor koele blondtinten, blonde highlights of silver haar. De violette pigment in de shampoo gaat de gele gloed in het haar tegen en zorgt dat blond haar en grannyhair zijn mooie kleur behoudt! De shampoo is ontwikkeld met Perfect-Balance Technology. Geniet dus langer van je natuurlijke of gekleurde blonde kleur met de Bright Blonde Shampoo. Bestel hem nu met een leuke korting op Kapperskorting.com!  

 

Blonde Bombshell

 

Blonde Bombshell van Sexyhair bestaat uit een shampoo en een conditioner. De luxe shampoo zorgt ervoor dat hightlighted, silver & blonde hair blijft stralen en dat het zijn vochtgehalte behoudt. Daarnaast zorgt het ervoor dat het de mooie blonde kleur en kracht behoudt. De shampoo zorgt voor een laagje over het haar die het haar beschermt tegen vervaging en gespleten haarpunten. Nog een voordeel: het stimuleert de groei van het haar! Haal het optimale uit je haar en probeer ook de Bombshell Blonde conditioner!  

 

Bestel vandaag je Blonde Sexyhair bij Kapperskorting.com!

 

Bestel je Blonde Sexyhair producten op werkdagen nog voor 23:59 bij Kapperskorting.com en ontvang ze de volgende dag al in huis! En ben je naast een shampoo en crèmespoeling ook nog op zoek naar stylingsproducten? Neem dan eens een kijkje bij Style Sexyhair!

 

Wil je niks meer missen op het gebied van hair & beauty en altijd op de hoogte blijven van nieuwe producten, nieuwe acties en de meest actuele trends? Vergeet je dan niet aan te melden voor onze digitale nieuwsbrief!    

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina