Alle prijzen zijn exclusief BTW

Blonde Sexyhair

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

3 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

3 artikel(en)

Blonde SexyHair

 

Blonde Sexyhair, speciaal voor de blondines onder ons! De lijn is voor natuurlijk én voor gekleurd blond haar en bestaat uit twee verschillende shampoos en een conditioner. De lijn is speciaal ontwikkeld om de levendigheid en het vochtgehalte van het haar te verbeteren en kleurschade te herstellen. De Blonde lijn bestaat uit drie verschillende producten:

 

 

Bright Blonde shampoo

 

Bright Blonde shampoo is ideaal voor koele blondtinten, blonde highlights of silver haar. De violette pigment in de shampoo gaat de gele gloed in het haar tegen en zorgt dat blond haar en grannyhair zijn mooie kleur behoudt! De shampoo is ontwikkeld met Perfect-BalanceTechnology. Geniet dus langer van je natuurlijke of gekleurde blonde kleur met de Bright Blonde Shampoo. Bestel hem nu met een leuke korting op Kapperskorting.com!  

 

Blonde Bombshell

 

Blonde Bombshell van Sexyhair bestaat uit een shampoo en een conditioner. De luxeshampoo zorgt ervoor dat hightlighted, silver & blonde hair blijft stralen en dat het zijn vochtgehalte behoudt. Daarnaast zorgt het ervoor dat het de mooie blonde kleur en kracht behoudt. De shampoo zorgt voor een laagje over het haar die het haar beschermt tegen vervaging en gespleten haarpunten. Nog een voordeel: het stimuleert de groei van het haar! Haal het optimale uit je haar en probeer ook de Bombshell Blonde conditioner!  

 

Bestel vandaag je Blonde Sexyhair bij Kapperskorting.com!

 

Bestel je Blonde Sexyhair producten op werkdagen nog voor 22:00 bij Kapperskorting.com en ontvang ze de volgende dag al in huis! En ben je naast een shampoo en crèmespoeling ook nog op zoek naar stylingsproducten? Neem dan eens een kijkje bij Style Sexyhair!

 

Wil je niks meer missen op het gebied van hair & beauty en altijd op de hoogte blijven van nieuwe producten, nieuwe acties en de meest actuele trends? Vergeet je dan niet aan te melden voor onze digitale nieuwsbrief!    

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.