Alle prijzen zijn exclusief BTW

Big Sexyhair

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

11 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

11 artikel(en)

Big SexyHair: geef je haar een volumeboost!

 

Big SexyHair is één van de lijnen van SexyHair. De producten uit de lijn zorgen voor een prachtige volle haardos met ontzettend veel volume! Dus gun jij jezelf die mega volumeboost? Dan zit je goed! Door de langdurigehold in de producten kan jij de hele dag genieten van prachtig volume! De producten in deze lijn zijn ideaal voor dun tot normaal haar!  

 

SexyHair Big Push Up Thickening Finish Spray

 

SexyHair Big Push Up Thickening Finish Spray biedt een onmiddelijke volumeboost met een langdurige hold! Push Up rondom de haarlokken, waardoor prachtige, dikke en gezond uitziende lokken ontstaan. Geniet van een prachtige haardos! Hoewel de Finish Spray de hele dag goed blijft zitten, kan je het in combinatie gebruiken met de Big SexyHair Hairspray voor een stevigerehold!  

 

SexyHair Powder Play Volumepoeder

 

SexyHair Powder Play Volumepoeder geeft je haar een volumebeest en een lift! De volumepoeder verandert in een vloeibare structuur wanneer je deze aanbrengt. Dit zorgt voor een direct resultaat! De volumepoeder is gemakkelijk en snel aan te brengen op droog haar, dus binnen enkele seconden creëer jij een bos haar met prachtig volume!  

 

Bestel jouw Big Sexyhair producten bij Kapperskorting.com!

 

Bestel jouw producten bij Kapperskorting.com en geniet van mooie kortingen! Bestel je op werkdagen voor 22:00 dan ontvang je jouw bestelling, indien op voorraad, de volgende dag al in huis! En wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe producten, de nieuwste acties en de meest actuele (haar)trends? Vergeet dan niet om je aan te melden voor onze digitale nieuwsbrief!  

 

Kijk ook een verder bij de Big SexyHair lijn. Naast volumepoeder en finishing spray zijn er ook verschillende soorten hairspray, (droog)shampoo, conditioner en crèmes! Ben je op zoek naar producten speciaal voor bijvoorbeeld blond of krullend haar? Neem dan eens een kijkje bij de andere lijnen van Sexy Hair!

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.