Alle prijzen zijn exclusief BTW

Sebastian

Sebastian

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 88 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 88 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sebastian Professional

Sebastian Professional staat al jaren bekend als innovatief en trend bewustprofessioneel kappersmerk. De luxueuze verzorging- en stylingsproducten van Sebastian zijn een ware verwennerij voor het haar waardoor menig kapper niet meer zonder Sebastian Professional wil werken! Sebastian Professional is ontstaan uit een visie van schoonheid zonder grenzen en dat merk je ook aan de producten zelf. Gebruik je de haarverzorging van Sebastian dan kun je kiezen uit producten voor verschillende type haar, op deze manier speel je perfect in op de wensen van jouw klant.

 

Sebastian haarverzorging

Met Sebastian Professional haarverzorging maak je het mogelijk elk type haar te geven wat het nodig heeft. Met de 5 verschillende lijnen krijgt elk type haar precies de juiste verzorging en voeding om het haar te laten stralen. Gebruik de lijn Sebastian Hydre indien het haar droog, overbehandeld en pluizig is. Gebruik de lijn Sebastian Penetraitt indien het haar beschadigd is. Gebruik Sebastian Volupt wanneer het haar wel een volume boost kan gebruiken. Kan het haar wel wat meer glans gebruiken dan is de Sebastian Trilliance lijn de juiste keuze voor jou. Om gekleurd haar optimaal te verzorgen en beschermen gebruik je de Sebastian Color Ignite shampoo en conditioner.

 

Sebastian styling

Met de Sebastian Professional stylingproducten maak je het creëren van grenzeloze zelfexpressie mogelijk. Met deze producten is het zo gemakkelijk om je eigen style te ontwikkelen en hier dan ook de show mee te stelen. Gebruik de innovatieve Sebastian Dark Oil voor een verzorgde look of probeer onze best sellers Sebastian molding mud, Sebastian Potion 9 of Sebastian Sublimate! 

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.