Facebook Pixel
Sleek

Schwarzkopf OSiS Sleek

Filters
×
Prijs
6 8
6 8

2 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  41% korting
  Schwarzkopf Osis Tame Wild Styling creme Productafbeelding
  € 8,95 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  41% korting
  Schwarzkopf Osis Blow & Go Fohnspray 200ml
  Schwarzkopf Osis Blow & Go Fohnspray 200ml
  € 11,55 € 13,98 € 6,80 € 8,23 Vanaf € 7,73
  € 8,23 Morgen in huis

2 product(en)

Schwarzkopf OSiS Sleek

De mooie producten van Schwarzkopf OSiS Sleek kopen? Dat kan eenvoudig online, wij zorgen ervoor dat je daar de deur niet meer voor uit hoeft. Bekijk bijvoorbeeld de Flatliner Heat Protection en de Blow & Go Fohnspray. Artikelen van goede kwaliteit, die je zonder problemen online kunt kopen. Daarnaast vind je natuurlijk ook alle andere producten van Schwarzopf OSiS op onze webshop.

 

Schwarzkopf OSiS Sleek goedkoop inkopen

Bekijk de collectie van Schwarzkopf Osis Sleek online en maak daar op je gemak je keuze uit. Zodat je een goed beeld hebt van wat er beschikbaar is en je inspiratie op kunt doen. Of zodat je meteen een keuze kunt maken, voor de artikelen die je wilt aanvullen. En bekijk bijvoorbeeld ook alles van Osis Texture, om je bestelling compleet te maken.

Bestelling compleet en bestel je voor minimaal €30,00 exclusief btw? Dan profiteer je standaard van onze gratis verzending. Zowel voor alles van Schwarzkopf OSiS Sleek als voor de rest van de collectie. Zodat je alle producten die je hebt goedkoop kunt inkopen.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina