Schwarzkopf Igora Royal

Filter resultaten

Schwarzkopf Igora Royal met hoge korting!

Schwarzkopf Igora Royal haarkleuring staat gelijk aan betrouwbaarheid, 100% grijsdekking en maximale kleurintensiteit. De perfecte kleur, dat is waar het om draait bij de Igora Royal lijn. De permanente kleuringen zijn ontwikkeld om aan de hoge eisen in de salon te kunnen voldoen. Door de High Definition technologie kan je niks anders verwachten dan de meest heldere kleurrichting en maximale dekking!

Laat je creativiteit stromen! De Igora Royal tubes zijn in vele kleuren beschikbaar en daarom kan elke kapper of stylist prachtige en intense kleuren creëren!

Schwarzkopf Igora Royal Igora Royal Oil Developer

Schwarzkopf Igora Royal Oil Developer zorgt ervoor dat jij langer van je nieuwe kleur kan genieten. De speciaal ontwikkelde pigmentversterkende developer verlengt de levensduur van je nieuwe kleur en zorgt dat het er levendig uitziet! De developers zijn verkrijgbaar in vier verschillende sterktes:  

  • Oil Developer 3%
  • Oil Developer 6%
  • Oil Developer 9%
  • Oil Developer 12%
De developers zijn naast de 1000ml ook in kleinere verpakkingen verkrijgbaar.  

Met de developer van 12% is het mogelijk om je haar tot wel vijf niveaus op te lichten! Wil je jouw haar niet vijf tinten lichter, maar blijf jij met je haar in dezelfde kleurschakering? Dan is een ontwikkellotion van 3%, 6% of 9% aan te raden! De Igora Royal Oil Developers zijn al met een korting van 55% te bestellen bij ons op Haibu  

Bekijk het volledige assortiment.