Alle prijzen zijn exclusief BTW

Fibreplex

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

6 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

6 artikel(en)

Schwarzkopf Fibreplex verkrijgbaar met korting!

Schwarzkopf Fibreplex zorgt voor een goede verzorging tijdens- en na de kleurbehandeling. Want tijdens het kleuren van je haar wil je natuurlijk niet dat het beschadigd raakt. Dankzij het Bond Enforcing System maakt Schwarzkopf het mogelijk het haar te beschermen tegen haarbreuk tijdens het kleuring- of ontkleuringsproces. En met de andere producten uit de lijn kan jij er zelf thuis voor zorgen dat de haarkwaliteit onderhouden blijft!

 

Schwarzkopf Fibreplex Starter Kit

Met de Fibreplex Starter Kit heb je alles in huis wat je nodig hebt om op een verantwoordelijke manier je haar te kleuren of ontkleuren! De Starter Kit bestaat uit twee producten:

 

De Booster beschermt het haar  haar tijdens het kleuren of ontkleuren tegen de haarbreuk. De Sealer verzegelt het haaroppervlak. Dit zorgt voor glanzend en veerkrachtig haar. Door gebruik van deze producten vermindert de haarbreuk tot wel 94% tijdens het proces! De producten uit de Starter Kit zijn ook los verkrijgbaar.

Om je haar na de behandeling optimaal te verzorgen, raden wij je aan de N°3 Bond Maintainer ook aan te schaffen. Hieronder vertellen wij waarom!  

 

Fibreplex 3 Maintainer

De Fibreplex 3 Maintainer maakt het mogelijk om thuis het gekleurde haar verder te verzorgen en te onderhouden. Het is een herstellende treatment die de haarkwaliteit wilt behouden. Dus wil jij na het kleuring- of ontkleuringsproces langer genieten van je geweldige haarkleur? Kies dan voor verzorging met de N°3 Maintainer!

 

Naast deze producten heeft de Schwarzkopf Fibreplex lijn ook shampoo om je haar te reinigen en herstellen. Door intense verzorging wordt het haar sterker, glanzender en soepeler. Speciaal voor haar dat is behandeld met andere producten uit de lijn, biedt deze shampoo de optimale verzorging.

 

Bestel nu je Fibreplex producten met kortingen tussen de 10 en 29% bij ons op Kapperskorting.com. Bestel vandaag nog voor 22:00, dan heb je jouw producten morgen al in huis! En wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste acties en trends? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!  

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.