Alle prijzen zijn exclusief BTW

Schwarzkopf

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 649 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 649 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Schwarzkopf Professional

 

Schwarzkopf Professional is één van onze topmerken die al meer dan een eeuw geleden is ontstaan! Sindsdien delen zij kennis op het gebied van haarstyling en haarverzorging graag met de rest van de wereld en gelukkig dus ook met onze kappersgroothandel. Schwarzkopf en kapperskorting.com delen de passie voor haar graag met jou, hierbij bieden wij onze klanten een breed scala aan professionele kappersproducten voor een zeer voordelige prijs. Dit exclusieve kappersmerk erkent jouw professionele behoeften om de meest prachtige creaties te maken, of het nou gaat om verzorging, styling of haarkleuring,

 

Schwarzkopf is hét merk dat jouw haar weer doet stralen! Dit merk loopt altijd voorop in de trends zodat ook jij als kapper, thuiskapper of consument altijd de nieuwste en de meest innovatieve producten kunt gebruiken. Deze Schwarzkopf producten koop je met zeer hoge korting bij kapperskorting.com. Wij staan garant voor voordelige prijzen en snelle levering!

Schwarzkopf Haarkleuring


Voor de meest briljante haarkleuring met langdurig kleurbehoud ga je voor de producten van Schwarzkopf! Dit professionele kappersmerk biedt innovatieve permanente kleurlijnen aan als; Igora Royal, Igora Color10, Schwarzkopf Essensity en de producten voor blond haar met de Schwarzkopf BlondMe collectie! Ook als je niet meteen voor een permanente haarkleuring wilt gaan, of gewoon je haarkleur op wilt frissen ben je bij dit topmerk aan het juiste adres! Met de Schwarzkopf Igora Vibrance, de ammonia-vrije demi-permanente haarkleuring, zit je niet vast aan een permanente haarkleur en kun je mooi experimenteren zonder dat je haar beschadigd raakt! Een andere manier van niet permanente haarkleuring is de Igora Royal Expert Mousse, deze semi-permanente mousse frist je haarkleur op in slechts een paar minuten, zo stel je die kappersbehandeling toch nog weer een paar weken uit én het is gezonder voor je haar!

Igora Royal


Met de Schwarzkopf Igora Royal, permanente haarkleuring, creëer je echte kleur in high definition! Deze haarkleuring geeft je maximale intensiteit en heldere en scherpe kleuren. De Igora Royal biedt tot 100% grijsdekking van wit haar en biedt de klant ultiem kleurbehoud en levendige kleuringen! Het resultaat is een briljante kleur met optimaal contrast en glans. Niet alleen bereik je een geweldige nieuwe haarkleur, tijdens het kleuren krijgt je haar met deze kleuring ook de juiste verzorging om beschadiging van het haar tegen te gaan!

Schwarzkopf Haarverzorging


Schwarzkopf biedt naast haarkleuringen ook verschillende innovatieve verzorgingslijnen aan! Na het kleuren is het belangrijk je haar de juiste verzorging te geven, dit doe je dan ook met de Essensity verzorgingslijn. Deze lijn is speciaal gericht op het haar dat gekleurd is met de kleuringslijn van Schwarzkopf en helpt het haar te herstellen na deze kleuring. Het zelfde geldt voor de BlondMe lijn, kleur je je haar met de BlondMe producten, dan kun je ze daarna het beste verzorgen met de BlondMe verzorgingslijn. Hierbij wordt je haar optimaal herstelt en voorkom je gele kleureffecten op het blonde haar.
Keratine is het goud van de kapperswereld op dit moment! En daar speelt Schwarzkzopf op in door de klant de Schwarkopf Supreme Keratin lijn aan te bieden. 89% van de vrouwen worstelt met pluizig, beschadigd of onhandelbaar haar. De Supreme Keratin smoothing service biedt een directe en langdurige oplossing, deze producten maken het haar glad en transformeert het haar tot gladde stralende perfectie!
Naast deze verzorgingslijnen is er ook nog de Bonacure lijn. Dit is de best lopende verzorgingslijn van Schwarzkopf op dit moment! Met de BC lijn verkrijg je onovertroffen natuurlijke haarperfectie, voor elk type haar heeft BC een verzorgingslijn. Hieronder vindt je de haartypes met bijbehorende productlijn:

 

Schwarzkopf Styling & Finishing


Naast haarkleuring en verzorging maakt Schwarzkopf ook grote indruk met de stylingslijnen Schwarzkopf OSIS en Schwarzkokpf Silhouette. Menig professioneel stylist gebruikt al jaren met plezier deze styling & finishing producten en ook bij de consument zijn deze producten een regelrecht succes! Of je nou gaat voor chic of stoer, je brengt het haar met gemak in model met de OSIS styling en Silhouette finishing haarlak!

OSIS


Doorbreek je routine met de OSIS stylingsproducten! Met de OSIS producten zit je bomvol inspiratie, elke creatie is mogelijk, of je nou gaat voor chic, mat, gedurfd of juist extreem! Laat je inspireren en onthul bij elk van je klanten een individuele stijl waar ze niet meer vanaf willen stappen. Enkele van deze Schwarzkopf Osis toppers zijn de Osis Dust it voor ongekend veel volume, de OSIS Rock Hard Gelvoor extreme kapsels en de OSIS haarlak voor geweldige fixatie en finishing. OSIS heeft ook een speciale lijn die gericht is op vrouwen. De OSIS Glamination geeft de vrouw precies die stylingsproducten die het haar transformeren naar creativiteit.

Schwarzkopf Omvorming


Ben je op zoek naar een langdurige oplossing voor jouw haar? Dan ben je ook bij Schwarzkopf aan het juiste adres. Ga je voor krullen? Dan heeft Schwarkopf de Natural Styling lijn voor je klaarliggen om een mooie permanent te zetten! Ga je toch liever voor een langdurig glad effect dan biedt dit topmerk de Schwarzkopf Strait Styling Glatt aan!

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.