Alle prijzen zijn exclusief BTW

Scarlett

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

7 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

7 artikel(en)

Scarlett waterstofperoxide en blondeerpoeder

Scarlett biedt producten voor een nieuwe haarkleur! Dus ben jij toe aan een frisse blonde coupe of een tintje lichter in je haar? Met de producten van Scarlett zorg jij zelf voor een stralend nieuw kleurtje! De waterstofperioxide van Scarlett Cosmetics wordt gebruikt voor het kleuren van het haar. Het product werkt, in combinatie met een haarverf naar eigen keuze, als een activator. De waterstofperoxide zorgt voor een oxiderende werking waardoor je haar de kleur opneemt. Wij bieden vier verschillende soorten waterstofperoxide aan:

Het percentage in de waterstofperoxide bepaalt wat de kleurcrème doet met je haar. Wil je een asblonde kleur? Dan raden wij een waterstofperoxide 12% aan. Of wil je jouw haarkleur één tintje lichter? Dan is een waterstofperoxide 3% voldoende.  

 

Blondeerpoeder

De lente begint en het begint weer te kriebelen: een nieuwe coupe! En wat past er nu beter bij de lente dan een mooie blonde kleur? Met de blondeerpoeder ontkleur je met gemak ieder haartype.  Het poeder dient te worden gebruikt met de waterstofperoxide. Meng dit niet zomaar! Let goed op de verhoudingen, deze vind je terug in de gebruiksaanwijzing. Klaar met mengen? Dan kan het blonderen beginnen! De poeder bieden wij aan in verschillende varianten van 100 gram, 500 gram en 4 x 500 gram. Bestel nu je Blondeerpoeder al met 35% korting! Naast het blonderen van je hele haar, kan je ook highlights (coupe-soleil) maken met het blondeerpoeder. Naast het poeder heb je nog een aantal andere dingen nodig om de highlights in je haar te zetten:

  • waterstofperoxide
  • plastic bakje
  • kwast
  • folies

Al deze benodigdheden vind je hier op Kapperkorting.com! Dus bestel vandaag nog voor 20:00 en je hebt het (indien op voorraad) morgen al in huis! En vergeet je niet aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo blijf jij altijd op de hoogte van nieuwe acties en trends!    

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.