Selecteer een verlanglijst
Retaliation

Redken Cerafill Retaliation

Geen producten gevonden binnen de selectie.

Over Redken

Redken is opgericht door de succesvolle actrice, model en moeder: Paula Kent. Doordat Paula’s haar veel gebleekt werd, kampte zij al snel met dun haar en een gevoelige hoofdhuid. Niemand kon haar een oplossing bieden en daarom begon Paula samen met haar kapper Jheri Redding (zo is de naam Redken ontstaan) in 1960 Redken. De eerste drie producten werden gelanceerd en de focus werd gelegd op een lage pH waarde en proteïne technologieën (want het haar bestaat voornamelijk uit proteïnen).

Redken Cerafill Retaliation

Redken Cerafill is een van de productlijnen van Redken. Deze lijn zorgt voor direct voller haar dankzij de krachtige formule met zink PCA, ceramide en SP-94. Ga haaruitval en dunner wordend haar tegen met de Redken Cerafill behandelingen.
Zink PCA is een talgverminderaar, dit ingrediënt zorgt ervoor dat de hoofdhuid minder vet wordt waardoor het haar gezonder wordt. Ceramide is van belang voor de vochtregulering. Door ceramide toe te voegen ondersteunt het de huid en het natuurlijke regulatie-proces te helpen herstellen. Dit betekend dat het wordt aangepast aan de normale toestand van de huid. Als laatste SP-94, door dit product wordt de druk op de haarwortel verminderd en blijft deze steviger.
Met de Retaliate behandeling voorkom je snelle haaruitval en bescherm je zeer kwetsbaar haar!
Wat je haar ook nodig heeft, wij hebben het voor je in huis! Redken heeft producten voor onder andere beschadigd haar, gekleurd haar, dik haar, dun haar, fijn haar, futloos haar, krullend haar, pluizig haar, weerbarstig haar of last van haaruitval? Ontdek hoe het voelt om de kracht zelf in handen te hebben en probeer Redken eens een keer uit.
Op kapperskorting.com vind je het breedste assortiment aan haarverzorging ’s producten voor mooie prijzen en soms zelfs nog met een leuke korting! Kijk natuurlijk ook even bij onze andere haarverzorging ’s  lijnen!


Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina