Selecteer een verlanglijst
TOOLTIENDAAGSE | tot 60% korting op tools
Maximize

Redken Cerafill Maximize

Geen producten gevonden binnen de selectie.

Over Redken

Redken is opgericht door de succesvolle actrice, model en moeder: Paula Kent. Doordat Paula’s haar veel gebleekt werd, kampte zij al snel met dun haar en een gevoelige hoofdhuid. Niemand kon haar een oplossing bieden en daarom begon Paula samen met haar kapper Jheri Redding (zo is de naam Redken ontstaan) in 1960 Redken. De eerste drie producten werden gelanceerd en de focus werd gelegd op een lage pH waarde en proteïne technologieën (want het haar bestaat voornamelijk uit proteïnen).

Redken Cerafill Maximize

Redken Cerafill Maximize is een van de productlijnen van Redken. Deze lijn zorgt voor verbetering van de haarstructuur en een prachtige glans. Heb je last van dunner of broos wordend haar? Probeer dan Redken Cerafill Maximize producten uit en ervaar het zelf!

Ingrediënten

Arginine en Vitamine E

Op kapperskorting.com vind je het breedste assortiment aan haarverzorging ’s producten voor mooie prijzen en soms zelfs nog met een leuke korting! Kijk natuurlijk ook even bij onze andere haarverzorging ’s lijnen!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina