Facebook Pixel
Acidic Bonding Concentrate

Redken Acidic Bonding Concentrate

Filters
×
Prijs
24 25
24 25

3 product(en)

3 product(en)

Redken Acidic Bonding Concentrate

Maak kennis met Redken’s meest geconcentreerde haarverzorgingssysteem voor veeleisend en chemisch behandeld haar, ideaal voor thuisgebruik!

Intensieve verzorging

Na een ontkleuring of kleurbehandeling heeft het haar vaak behoefte aan een intensieve verzorging. De Acidic Bonding Concentrate producten zorgen voor een ultiem herstel en maken droog en zwak haar, haar met gespleten punten of gebrek aan zachtheid weer sterk en gezond.

Acidic Bonding Concentrate System

De producten uit de Acidic Bonding Concentrate range bevatten het Acidic Bonding Concentrate System. Dit speciale systeem helpt de verzwakte verbindingen in het haar weer te herstellen en versterken. Op deze manier wordt de veerkracht van het haar verbetert en ziet het haar er weer gezond uit.

Direct resultaat!

Het haar krijgt een complete transformatie. Al na slechts één behandeling is de schade aan de oppervlakte van het haar zichtbaar verminderd!

Alle producten zijn veilig voor gebruik op gekleurd haar en beschermen het haar tegen kleurvervaging.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina