Alle prijzen zijn exclusief BTW

Panasonic

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

4 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

4 artikel(en)

Panasonic: trimmers en tondeuses van hoogwaardige kwaliteit!

Panasonic staat niet alleen bekend vanwege zijn televisies, huishoudelijke apparaten en camera's, maar ook vanwege zijn trimmers en tondeuses van uitstekende kwaliteit! Het merk levert niet alleen topkwaliteit, maar produceert dit ook op een duurzame manier.

 

Panasonic heeft het doel de beperkte grondstoffen te beschermen. Daarom produceert hij producten die recyclebaar zijn. En tijdens de productie wordt ook rekening gehouden met de CO2-uitstoot! Dus met een Panasonic trimmer of tondeuse heb je niet alleen een apparaat van hoge kwaliteit voor een goede prijs, maar ook een apparaat dat op zeer duurzame wijze geproduceerd is!  

 

Tondeuses

Op zoek naar een tondeuse met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit? Dan zit je bij Panasonic goed! Het merk levert topkwaliteit voor een zeer goede prijs. En doordat alle tondeuses draadloos kunnen worden gebruikt, kan jij jouw tondeuse overal gemakkelijk mee naar toe nemen.

 

Onze handtondeuses zijn licht van gewicht en fijn om mee te werken, want je hebt veel bewegingsvrijheid. Een must-have voor thuis en in de salon! De oplaadtijd van een tondeuse is 60 minuten, daarna kan je er maar liefst 70 minuten draadloos mee werken! Onze apparaten worden geleverd met een oplaadstation en opzetkammen met verschillende lengtes. Zit de kam die je zoekt daar nog niet bij? Kijk dan eens bij ons aanbod van opzetkammen en snijkoppen en zoek de accessoire die jij bij je tondeuse wilt hebben! Klik hier om naar de pagina met Panasonic opzetkammen  en snijkoppen te gaan.

 

Bestel nu jouw Panasonic met maar liefst 10% korting op Kapperskorting.com. Een snelle levering gegarandeerd: bestel je hem vandaag nog voor 20:00? Dan heb je hem (indien op voorraad) morgen al in huis! En vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van acties en de nieuwste trends!        

 

 

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.