Facebook Pixel
iBlend

Olivia Garden iBlend

Filters
×
Prijs
13 14
13 14
Kleur

2 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  24% korting
  Olivia Garden iBlend Color & Care Groen
  Olivia Garden iBlend Color & Care Groen
  € 17,31 € 20,95 € 13,16 € 15,92
  € 15,92
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  24% korting
  Olivia Garden iBlend Color & Care Rood
  Olivia Garden iBlend Color & Care Rood
  € 17,31 € 20,95 € 13,16 € 15,92
  € 15,92

2 product(en)

Olivia Garden iBlend

De Olivia Garden iBlend geven het haar een mooi en natuurlijk resultaat bij het verven. De borstel zorgt voor een makkelijke verspreiding en verminderd leegtes tijdens het aanbrengen van de verf. De borstel is ook geschikt voor een natuurlijk resultaat bij ombre- en balayage technieken. Het overtollige product wordt gemakkelijk verwijderd en herverdeeld in het haar.

Het haar wordt ontwart tijdens de kleurverdeling of verzorging. De borstel voelt ook nog eens zeer aangenaam op het haar en de hoofdhuid. Door de dubbele lengte van de borstelharen dringt de borstel gemakkelijk door in het haar en werkt deze op verschillende dieptes. De iBlend minimaliseert het contact van het product met de huid, dit is de oplossing wanneer jij last hebt van allergieën.

Door gebruik te maken van de Olivia Garden iBlend borstel kan jij snel en efficiënt werken. De borstel is vlek resistent en makkelijk schoon te maken. Deze borstel is in twee verschillende kleuren verkrijgbaar namelijk groen en rood.

Kapperskorting.com heeft een ruim assortiment Olivia Garden borstel en kammen. Er zit er vast één bij voor jou!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina