Alle prijzen zijn exclusief BTW

Shampoo

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

12 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

12 artikel(en)

Dunner wordend haar is een wereldwijd probleem! Meer dan 50% van de vrouwen en mannen heeft er last van. Anders dan andere producten die dunner wordend haar alleen camoufleren, zorgt de Nioxin Shampoo ervoor dat het haar echt voelbaar en zichtbaar dikker wordt! Deze geweldige shampoo's koop je met een hoge korting van maar liefst 15% op kapperskorting.com!

Nioxin Shampoo


De geavanceerde verzorging in de Nioxin Shampoo bestaat uit het herkennen van 3 aspecten: Dichtheid - Diameter & Derma. Een Nioxin Shampoo versterkt, voedt en herstelt het haar vanaf de basis. Dit biedt de perfecte basis voor dikker, voller uitziend haar.

Dichtheid: het eerste waarschuwingssignaal dat je haar dunner wordt is het minder worden van afzonderlijke haren. Zodra je haar minder ondersteuning krijgt van omringende haartjes kan het leiden tot dunne plekken. De hoofdhuid moet schoon gehouden worden om het nieuwste haar de kans te geven te kunnen volgroeien. Ook moet het haar beschermd worden tegen beschadiging en afbreking, dit is vaak de grootste oorzaak van dunner wordend haar. Met een Nioxin shampoo houdt je de hoofdhuid schoon, talg dat de haarfolikels verstopt, wordt hierbij verwijderd van de hoofdhuid!

Diameter: haren die dunner zijn bevatten minder keratine, dit leidt tot een zwakkere haarstructuur is niet meer in staat is zijn eigen gewicht te dragen. Hierdoor ziet je haar er dunner uit of valt het plat. Met de Nioxin Shampoo versterk je het haar, het krijgt meer keratine en je gaat het afbreken in dunner worden van het haar tegen.

Derma: wat heel belangrijk is bij dunner wordend haar is de hoofdhuidomgeving. Heb je een gezonde hoofdhuid dan gaat dit gepaard met een gezonde haargroei. Hoe vuiler de hoofdhuid door bijvoorbeeld ophoping van talg, des te dunner je haar eruit ziet en des te minder het groeit.

 De verschillende Nioxin Shampoo's:


Voor de verschillende haartypes bestaat er een Nioxin Shampoo:
  • Nioxin System 1 Cleanser is speciaal ontwikkelt voor mensen met normaal tot dun uitziend, fijn, natuurlijk haar. Met deze shampoo geef je de haarstructuur een boost, het verfrist de hoofdhuid en geeft een gezonde glans!
  • Nioxin System 2 Cleanser is speciaal ontwikkelt voor mensen met zichtbaar dunner wordend, fijn natuurlijk haar. Met deze Nioxin Shampoo krijg je voller uitziend haar, bescherming van de hoofdhuid en een gezonde glans!
  • Nioxin System 3 Cleanser is speciaal ontwikkelt voor mensen met normaal tot dun uitziend, fijn haar dat chemisch behandeld is. Deze Nioxin Shampoo zorgt voor een verbeterde haarstructuur, reguleert de vochtbalans en verfrist de hoofdhuid van gekleurd haar!
  • Nioxin System 4 Cleanseris speciaal ontwikkelt voor zichtbaar dunner wordend, fijn haar dat chemisch behandeld is. Deze shampoo van Nioxin zorgt ervoor dat het haar er voller uitziet, beschermt de hoofdhuid en reguleert het vochtbalans van gekleurd haar!
  • Nioxin System 5 Cleanser is speciaal ontwikkelt voor zichtbaar dunner wordend, fijn haar dat chemisch behandelt is. Deze voller makende shampoo zorgt voor voller uitziend haar, reguleert de vochtbalans en beschermt de hoofdhuid van gekleurd haar!
  • Nioxin System 6 Cleanser is speciaal ontwikkelt voor zichtbaar dunner wordend, fijn haar dat chemisch behandelt is. Deze Nioxin Shampoo zorgt ervoor dat het haar er voller uitziet, het beschermt je hoofdhuid en reguleert de vochtbalans!

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.