Facebook Pixel
Glitter

NailPerfect UPVOTED Glitter

Filters
×

10 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  NailPerfect UPVOTED Glitter Soak Off Gelpolish #192 Shooting Star 15ml
  € 14,46 Levertijd 2 - 6 dagen
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  NailPerfect UPVOTED Glitter Soak Off Gelpolish #194 Like A Diamond 15ml
  € 14,46 Levertijd 2 - 6 dagen

10 product(en)

NailPerfect UPVOTED Glitter Soak Off Gelpolish

Met NailPerfect UPVOTED Glitter Soak Off Gelpolish creëer je prachtige nagels die wel tot 4 weken lang blijven zitten. Gemakkelijk aan te brengen en snel te verwijderen.

NailPerfect UPVOTED Glitter Soak Off Gelpolish is een gellak die zowel voor natuurlijke nagels als kunstnagels (gel en acryl) te gebruiken is. Ook voor teennagels is deze lak ideaal. De handnagels blijven tot wel 4 weken mooi en de teennagels zelfs tot 6 weken!

De geurloze gel is net zo eenvoudig aan te brengen als een nagellak, maar met de duurzaamheid als een gel. De UPVOTED Soak Off Gelpolish chipt niet, pelt niet af en beschadigd de natuurlijke nagel niet. Zelfs na 4 weken zal de kleur niet vervagen of dof worden.

UPVOTED Glitter Soak Off Gelpolish hardt uit in slechts 60 seconden in LED-licht en in 2 minuten in UV-licht.

Tijd voor een ander kleurtje? In slechts 10 minuten verwijder je de NailPerfect UPVOTED Glitter Soak Off Gelpolish gemakkelijk met de NailPerfect Soak Off Gel Remover. Kies daarna één van de vele andere kleuren NailPerfect UPVOTED Soak Off Gelpolish!

Op Kapperskorting.com vind je een ruim aanbod aan professionele UV/LED lampen. Neem snel een kijkje en shop vandaag voor 23.59 uur nog een UV/LED lamp, zodat jij morgen direct aan de slag kunt met de NailPerfect UPVOTED Soak Off Gelpolish! (Mits het product op voorraad is).

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina