Facebook Pixel
Cat Eye

NailPerfect UPVOTED Cat Eye

Filters
×
Prijs
2 15
2 15

5 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  NailPerfect Bothsided Magnet Cat Eye
  € 2,72 Levertijd 2 - 6 dagen
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  NailPerfect UPVOTED Cat Eye Soak Off Gelpolish #003 Persian 15ml
  € 18,09 Levertijd 2 - 6 dagen

5 product(en)

NailPerfect UPVOTED Cat Eye Soak Off Gelpolish

NailPerfect UPVOTED Cat Eye Soak Off Gelpolish is een betoverende magnetische gellak. Gebruik deze Gelpolish in combinatie met de NailPerfect UPVOTED Bothsided Magnet Cat Eye en creëer de geweldige eye-catching nagels!

Met NailPerfect UPVOTED Cat Eye Soak Off Gelpolish creëer je prachtige nagels die wel tot 4 weken lang blijven zitten. Gemakkelijk aan te brengen en snel te verwijderen.

NailPerfect UPVOTED Cat Eye Soak Off Gelpolish is een gellak die zowel voor natuurlijke nagels als kunstnagels (gel en acryl) te gebruiken is. Ook voor teennagels is deze lak ideaal. De handnagels blijven tot wel 4 weken mooi en de teennagels zelfs tot 6 weken!

De geurloze gel is net zo eenvoudig aan te brengen als een nagellak, maar met de duurzaamheid als een gel. De UPVOTED Soak Off Gelpolish chipt niet, pelt niet af en beschadigd de natuurlijke nagel niet. Zelfs na 4 weken zal de kleur niet vervagen of dof worden.

UPVOTED Cat Eye Soak Off Gelpolish hardt uit in slechts 60 seconden in LED-licht en in 2 minuten in UV-licht.

Gebruik de NailPerfect UPVOTED Cat Eye Soak Off Gelpolish in combinatie met de UPVOTED Bothsided Magnet Cat Eye en creëer de meest geweldige nagelcreaties!

Tijd voor een ander kleurtje? In slechts 10 minuten verwijder je de NailPerfect UPVOTED Cat Eye Soak Off Gelpolish gemakkelijk met de NailPerfect Soak Off Gel Remover. Kies daarna één van de vier andere Cat Eye kleuren: #001 Maine Coon, #002 Chartreux, #003 Persian of #004 Birman.

Op Kapperskorting.com vind je een ruim aanbod aan professionele UV/LED lampen. Neem snel een kijkje en shop vandaag voor 23.59 uur nog een UV/LED lamp, zodat jij morgen direct aan de slag kunt met de NailPerfect UPVOTED Soak Off Gelpolish! (Mits het product op voorraad is).

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina