Facebook Pixel
Scalp Care

Milk_Shake Scalp Care

Filters
×

6 product(en)

6 product(en)

Milk_Shake Scalp Care

Milk_Shake is een professioneel haarverzorgingsmerk voor salons en biedt een compleet assortiment kwaliteitsproducten om de natuurlijke schoonheid van het haar te versterken en te behouden.
De voordelen van melk en fruit zijn speciaal voor welzijn en natuurlijk om de schoonheid te voldoen van elk haartype. Zo zijn de producten van Milk_Shake geschikt voor consumenten en voor salonprofessionals. Milk_Shake haar producten zijn geïnspireerd door de natuur. De filosofie is namelijk eenvoudig, zij gebruikt de kracht en schoonheid van de natuur om fantastisch uitziend haar te krijgen voor alle gelegenheden.

Milk_Shake Scalp Care heeft verschillende producten in haar assortiment die speciaal gericht zijn op hoofdhuidproblemen en de gevoelige huid. Voor bijvoorbeeld de vette hoofdhuid, waarbij er overmatig talg en oliën aangemaakt wordt. Of ga jij voor de verzorging die geschikt is voor de hoofdhuid die last heeft van roos? Reinig de hoofdhuid op de juiste zachte wijze met de Milk_Shake Scalp Care producten.

Bekijk ook de andere verzorgingsproducten van Milk_Shake op Kapperskorting.com.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina