Facebook Pixel
Puntenslijper

Make-up Studio Puntenslijper

Filters
×
Prijs
3 4
3 4

1 product

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  10% korting
  Make-up Studio Puntenslijper Dubbel Mes Medium
  Make-up Studio Puntenslijper Dubbel Mes Medium
  € 4,05 € 4,90 € 3,65 € 4,42
  € 4,42 Levertijd 2 - 6 dagen

1 product

Puntenslijper

Ben jij een professional die altijd met het beste van het beste te werk gaat? Zorg dan dat jouw exclusieve lipliners, wenkbrauwpotloden, oogpotloden en eyeliners scherp blijven. Je gaat voor het allerbeste resultaat voor de Puntenslijper Dubbel Mes. Het dubbele mes zorgt voor een gegarandeerde scherpe punt. Hoe scherper de punt, hoe fijner en preciezer je lijntjes kunt tekenen. De puntenslijper vangt het slijpsel op in het omhulseltje om geen resten achter te laten in je make-uptas of werkbank. Afmeting: medium.

Benodigdheden

Wil jij je make-up op een goede manier aanbrengen? Kies dan voor de Make-up benodigdheden van Make-up Studio! Kies voor een foundationpenseel om je foundation aan te brengen, voor een make-up remover om je make-up grondig te verwijderen, een oogschaduwpenseel om je oogschaduw aan te brengen en een definer penseel om nauwkeurig te werk te gaan.

Make-up Studio

Make-up Studio biedt make-up van hoogwaardige kwaliteit voor professionals. Het merk is van Nederlandse bodem en is opgericht in Amsterdam door één van de eerste make-up artists ter wereld. Make-up Studio heeft een breed assortiment aan make-up voor de ogen, lippen en huid in verschillende kleuren en texturen. Experimenteer en creëer je eigen stijl!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina