Alle prijzen zijn exclusief BTW

Infinium Lumiere

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

11 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

11 artikel(en)

L'Oréal Infinium

 

L'Oréal Infinium is een lijn met verschillende, uitstekende hairsprays. De perfecte look verdient de perfecte styling. Met de LOreal Infinium haarsprays creëer je het perfecte kapsel. De haarlak uit de Infinium lijn finisht je coupe, geeft het haar een prachtige glans en is geschikt voor alle haartypen! De lijn bestaat uit de volgende producten:

 

 

L'Oréal Infinium Lumiere Diamond Souple

 

LOréal Infinium Lumiere Diamond Souple was dé grote favoriet backstage tijdens de Fashionweek van 2014 en dat was niet zomaar. De haarspray maakt het haar niet nat of zwaar, het haar is binnen 1 seconde droog en het zorgt ervoor dat het haar perfect in model blijft zitten. De ultrafijne verstuiving van de spray zorgt voor een goede verdeling. Daardoor wordt voorkomen dat het haar dof wordt en zorgt het juist voor een prachtige glans!

 

L'Oréal Infinium Lumiere Diamond Fort

 

LOreal Infinium Lumiere Diamond Fort is een haarlak die niet plakt en het haar nooit zal verzwaren. Daarnaast is hij geschikt voor alle haartypen en dagelijks te gebruiken. Het resultaat: haar dat perfect in model blijft zitten en glanst. Geef jouw look een prachtig effect!

 

L'Oréal Infinium Lumiere Diamond Extra Fort

 

Loreal Infinium Lumiere Diamond Extra Fort is een professionele haarspray en wordt veel gebruikt door stylisten. Een perfecte en professionele salonlook is het resultaat bij gebruik van de Lumiere Diamond Extra Fort. Deze finishlak gaat voor perfectie, een mooie afwerking en een prachtige glans!  

 

Bestel Loréal Infinium met korting!

 

Bestel Loreal Infinium met korting bij Kapperskorting.com. Bestel je op werkdagen nog voor 22:00 en is je product op voorraad, dan ontvang je hem de volgende dag al in huis!  

 

Wil je meer weten over een product, heb je vragen of kom je ergens niet uit? Neem dan gerust contact op met onze persoonlijke klantenservice! Zij helpen jou graag en zijn 7 dagen in de week bereikbaar via mail, chat, WhatsApp en telefoon.  

 

       

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.