Facebook Pixel
Selecteer een verlanglijst
Samen @home | Shop hier voordelig je thuis pakket!
French Brown

French Brown

Geen producten gevonden binnen de selectie.

L’Oréal Majirel French Brown professionele haarverf

Bruin haar is al jarenlang populair. Al is het soms lastig om de perfecte tint te vinden. L'Oréal snapt dit en heeft daarom de L’Oréal Majirel French Brown ontwikkeld. Deze permanente haarverf heeft een natuurlijke en lichte uitstraling. Dit komt omdat de haarverf uit maar liefst 3 karakters bestaat. Deze hele lijn is gemakkelijk online te koop op Kapperskorting.com. De tubes hebben een inhoud van 50 ml. Meng de permanente kleuringen met de oxidanten van L'Oréal. Dit geeft een subliem kleurresultaat. Je hebt keuze uit 6%, 9% en 12%.

Tip: alle Majirel kleuringen zijn onderling mengbaar met elkaar. Hierdoor heb je de mogelijkheid om unieke en persoonlijke haarkleuren te creëren. Bekijk hier het volledige assortiment van L'Oréal Majirel.

L'Oréal Majirel French Brown permanente haarverf kopen

Wil jij ook unieke bruine haarkleuren maken? Bestel dan direct de verschillende tinten van L’Oréal Majirel French Brown. Wij vinden het belangrijk dat je jouw bestelling snel in huis hebt. Daarom gaan wij direct voor je aan de slag. Een bestelling heb je dus vaak de volgende dag al in huis.

Nog vragen over de producten van Loreal of over je bestelling? Onze professionele klantenservice met kennis over kappersproducten staat 7 dagen per week voor je klaar.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina