Selecteer een verlanglijst
Light Scale Color

Lisap Light Scale Color

Filters
×
Prijs
9 30
9 30

5 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  Vegan
  Nieuw
  Lisap Light Scale Color 07 Venus Light 100ml
  € 12,04 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  Vegan
  Nieuw
  Lisap Light Scale Color 03 Sun Light 100ml
  € 12,04 Morgen in huis
 3. Voeg toe aan verlanglijst
  Vegan
  Nieuw
  Lisap Light Scale Color 02 Moon Light 100ml
  € 12,04 Morgen in huis
 4. Voeg toe aan verlanglijst
  Nieuw
  Lisap Light Scale Color Kleurenkaart
  € 36,30 Morgen in huis
 5. Voeg toe aan verlanglijst
  Vegan
  Nieuw
  Lisap Light Scale Color 08 Star Light 100ml
  € 12,04 Morgen in huis

5 product(en)

Lisap Light Scale Color

Blond is de meest populaire kleur in professionele salons. Ook wordt deze kleur het meest gezocht op belangrijke sociale netwerken. Blond wordt een echte levensstijl!

Het perfecte blonde haar creëer je met de haarverfproducten van Lisap Light Scale Color. Daag jezelf uit en blijf constant vernieuwen met deze professionele producten.

Ontkleuren op basis van houtskool

De Bleaching Paste van Lisap Light Scale Color is een compleet nieuwe ontkleuringspasta en heeft een zwarte kleur. Deze kleur komt door het Charcoal Sugar Complex. Dit Complex maakt gebruik van plantaardige houtskool. Zo creëer je het perfecte blond, terwijl het haar gezond en gehydrateerd blijft.

Creëer het perfecte blond

Lisap Light Scale Lightening White Powder is een wit ontkleuringspoeder die geschikt is voor alle technieken. Dit blondeerpoeder bevat het Amino Sugar Care Complex. Dit complex stimuleert het oplichtende proces terwijl het tegelijkertijd het haar beschermd en de beschadigde keratinestructuur herstellen.

Deze Lightening Powder werkt sneller dan de gemiddelde ontkleuringsproducten die verkrijgbaar zijn! Het haar wordt beschermd, geherstructureerd, versterkt en opgelicht zonder schade!

Een individueel resultaat

Iedereen is uniek, zo is het ook met blond haar! Speel met het haar en kies een favoriete toner om net dat beetje extra aan het haar te geven.

Lisap heeft een palet van 4 toners die het blonde haar verbeteren na het blonderen en de helderheid en glans herstellen. Elke tint kan onderling met elkaar vermengd worden. Zo creëer je de meest unieke, gepersonaliseerde kleureffecten!

Professionele verzorging voor blond haar

Zorg dat de schoonheid van het blonde haar zo lang mogelijk behouden blijft en neutraliseer ongewenste warme ondertonen met de producten van Lisap Light Scale Care. Lisap Light Scale Care is het nieuwe professionele anti-yellow systeem voor blond, opgelicht, geblondeerd of natuurlijk wit haar.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina