Alle prijzen zijn exclusief BTW

Lisap Milano

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 427 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 427 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lisap Milano met korting verkrijgbaar!


Lisap Milano is één van de meest gerespecteerde merken in de kappersbranche. De producten worden ontwikkeld in samenwerking met een aantal van de beste haarstylisten ter wereld. Zo kunnen ze een breed assortiment aan producten aanbieden die tegemoet komen aan de wensen van de kapper van nu. Ontdek de stylingproducten, haarverzorging, omvorming en kleurproducten zoals de LK Anti-Age.

 

Lisap Kleur

Lisap haarkleuring bestaat uit veel verschillende lijnen. Een van deze lijnen is de Diapason. De Diapason biedt een prachtige haarkleuring waarbij de gezondheid van de haarvezels in tact worden gehouden. Door het brede aanbod aan kleur (79 verschillende!) zit er voor ieder wat wils bij! Dus ben je opzoek naar een permanente haarkleuring waarbij je haarvezels hun gezondheid behouden? Dan zijn de haarkleuringen van de Diapason lijn geschikt voor jou! Neem ook eens een kijkje bij de andere haarkleuringslijnen!

 

Ben je op zoek naar een geschikte developer? Klik hier voor de verschillende soorten en maten.

 

Lisap Styling & Finishing

Lisap Styling & Finishing  biedt verschillende lijnen. Naast de Diapason lijn, bieden ze ook Man styling, Sculture, Fashion, High Tech en Lisynet. Een van de topproducten is de Sculture Gum uit de Sculture lijn. Deze modellerende pasta heeft een sterke fixatie en is geschikt tegen alle weersomstandigheden. Na het gebruik van de Sculture gum heeft het haar een glanzende finish! Wacht niet langer en bestel hem nu met 10% korting!

 

Kijk ook eens bij de andere producten en lijnen van Lisap voor een shampoo, conditioner, sprays, pompen en alle andere producten en stylingtools die je nodig hebt. Bestel vandaag nog voor 22:00 en je hebt je producten morgen al in huis! En wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends en acties? Vergeet je dan niet aan te melden voor de nieuwsbrief!

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.