Facebook Pixel
Healing Pure

Lanza Healing Pure

Filters
×
Prijs
23 24
23 24

1 product

  1. Voeg toe aan verlanglijst
    Lanza Healing Pure Clarifying Shampoo 300ml
    € 27,95 Morgen in huis

1 product

L’ANZA Healing Pure

De L’anza Healing Pure Clarifying Shampoo is een herstellende en reinigende shampoo die gekleurd haar verheldert, beschermt en ervoor zorgt dat de kleur beter behouden blijft. Daarnaast verwijdert de shampoo mineralen, metalen en onzuiverheden zonder de kleur te beschadigen.

Aan de formule van de Shampoo is natuurlijk fytinezuur uit rijst toegevoegd. Dit helpt bij het reinigen van ‘groen’ en ‘oranje’ haar, wat veroorzaakt kan worden door zwem- en bronwater. Ook is deze shampoo EDTA- en sulfaatvrij.

L’ANZA

L'ANZA is sinds 1985 een merk dat professionele haarproducten ontwikkeld. Al jarenlang houden zij rekening met individuele behoeften van het haar. Hierdoor worden de beste resultaten bereikt. Daarnaast bevatten de producten een helende technologie (Keratin Bond System 2). Het haar wordt hierdoor van binnenuit hersteld en vernieuwd. Dit is nodig omdat ieders haar constant wordt beschadigd door invloeden van buitenaf. Bijvoorbeeld door chemische behandelingen en een föhn maar ook door UV-straling. Verzorg je haar daarom goed met L'ANZA hair care. Op Kapperskorting.com bieden wij je het volledige assortiment aan.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina