Alle prijzen zijn exclusief BTW

La Riche Directions

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 35 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 35 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

La Riche Directions: val op met je kleur!

 

La Riche Directions is opgericht in 1981 en is anders dan andere haarverf. De kleuren uit de lijn zijn erg opvallend! De semi-permanente haarverf is verkrijgbaar in 33 verschillende, opvallende kleuren! De haarkleuringen van La Riche Directions bevatten geen ammonia, geen waterstofperoxide en de producten zijn niet getest op dieren!

 

De in pastavorm extreme haarverf dekt niet op wit of grijs haar. Voordat je jouw haar wilt gaan kleuren met La Riche Directions, moet het haar dus eerst ontkleurt of geblondeerd te worden. Maar wil je een felle kleur creëren, dan is het ontkleuren of blonderen de moeite zeker waard! Klik hier om naar de pagina van het blonderen te gaan of klik hier om naar de pagina voor ontkleuren te gaan.  

 

Hoe gebruik je La Riche Directions?

 

Voordat je de verf gaat aanbrengen is het belangrijk dat je het haar goed wast met een zure pH evenwichtige shampoo. Deze shampoo zorgt ervoor dat het haar de correcte zure balans heeft en dit geeft een langdurig kleurresultaat! Wil je het beste resultaat? Dan kan je de haarkleuring het beste aanbrengen op blond haar.   Daarna breng je de haarverf aan op vochtig, gewassen haar. Voor het aanbrengen kan je een kam, een kwast of gewoon je handen gebruiken. Gebruik dan natuurlijk wel handschoenen


Tip: maak het haar eerst droog met een föhn na de inwerktijd en spoel het daarna past uit met lauw water. Dit zorgt voor een langer houdbare kleur! Was je haar ook niet met een 2in1 shampoo. Dit zorgt ervoor dat de kleur minder lang mooi blijft! Heb je nog vragen over het aanbrengen van de haarverf? Stel je vraag dan gerust aan onze persoonlijke klantenservice!

 

Bestel La Riche Directions bij Kapperskorting.com!

 

Bestel La Riche Directions haarverf bij Kapperskorting.com! Bestel je de kleur op werkdagen nog voor 22:00, dan ontvang je het de volgende dag al in huis. Wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe acties, nieuwe producten en de meest actuele trends? Vergeet je dan niet aan te melden voor onze digitale nieuwsbrief!

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.