Alle prijzen zijn exclusief BTW

KIS

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 180 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 180 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

KIS: Keratin Infusion System

KIS, ook wel de afkorting van Keratin Infusion System, is een revolutionaire formule. De professionele haarproducten herstellen het haar van binnenuit. De formule zorgt ervoor dat de balans van het haar wordt hersteld en op die manier zorgen zij dat er een goede basis komt voor welke behandeling dan ook. Uiteindelijk wil KIS een mooi eindresultaat, en dat kan alleen als de conditie van het haar goed is. Want hoe beter de conditie van je haar, hoe beter het eindresultaat als je bijvoorbeeld gaat kleuren. Dit komt doordat de kleurpigmenten zich beter hechten aan haar dat gezond is. Met gezond haar blijf je dus langer genieten van je nieuwe kleur! In alle producen zit dus de revolutionaire formule Keratin Infusion System. In dit systeem zitten, naast keratine, ook botanische kruidenextracten. Deze combinatie zorgt ervoor dat de hoeveelheid keratine in het haar herstelt, en daarmee dus ook het natuurlijke vochtgehalte van je haar.  

 

KIS OxyCream

KIS Oxycream 6% is een crème met het unieke Keratin Infusion System. Dit zorgt ervoor dat je haar van binnenuit weer herstelt. De Oxycream is perfect te combineren met elke spoeling en verf om het haar te ontkleuren! Het biedt bescherming voor het haar en het zorg ervoor dat het haar niet uitdroogt, en dat wil natuurlijk iedereen! In combinatie met de KIS Oxycream 6% werkt het blondeerpoeder heel goed! Belangrijk is wel dat het alleen in combinatie wordt gebruikt! KIS KeraBlond heeft als uitgangspunt het haar maximaal herstellen. Met het Kerablond blondeerpoeder wordt het haar tot wel zeven tinten lichter! Het eindresultaat: haar met een prachtige glans.   Gebruik de kleurproducten, verzorgingsproducten, stylingsproducten en omvorming en behoud de veerkracht en natuurlijke volume in je haar. Voor haar dat er gezond en stralend uit ziet. Alle producten van Keratin Infusion System zijn bij ons verkrijgbaar op Kapperkorting.com voor eerlijke prijzen!

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.