Selecteer een verlanglijst
Styling & Finishing

Keune Styling & Finishing

Geen producten gevonden binnen de selectie.

Keune Styling & Finishing

Wij bieden goedkoop een groot deel van het Keune assortiment aan, echter zijn wij geen officiële partner van Keune. Met de professionele stylingproducten van Keune zijn de mogelijkheden eindeloos! Het ruime assortiment bevat altijd een geschikt product voor iedere haartype en haarstijl.

Style

Van kort tot lang haar, je stijlt het met de professionele producten van Keune Style. De producten houden het haar niet alleen in model, maar beschermen het tevens tegen vrije radicalen en andere schadelijke invloeden van buitenaf.

Blend

Met de producten van Keune Blend is er voor iedere look een perfect passend stylingproduct! Naast dat deze producten onmisbaar zijn voor een goed gestylde look, verzorgen en voeden ze het haar ook nog eens! Dit dankzij Keune’s Multivitaminecomplex.

So Pure

Ontdek de stylingsproducten van Keune So Pure. De producten uit deze lijn zijn allemaal vrij van parabenen en verrijkt met Argan olie. Dit maakt dat de producten het haar niet alleen stylen, maar ook intensief verzorgen!

Ga dus niet alleen voor goed gestyled haar, maar zorg dat het er ook gezond uitziet met de professionele styling- en finishingproducten van Keune! Je shopt ze uiteraard op Kapperskorting.com.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina