Alle prijzen zijn exclusief BTW

Densifique

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

10 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

10 artikel(en)

Kerastase Densifique zorgt voor dikker en voller haar!

 

Kerastase kenmerkt zich door het gecreëerde 3 stappen schoonheidsroutine: reinigen, behandelen en texturize. Met de lijnen van Kerastase kan jij deze behandeling nu ook thuis ervaren! De Denisifique lijn is een lijn die de dichtheid van het haar verhoogt. Met de producten uit deze lijn geef je jouw haar weer extra kracht vanaf de haarvezel! Het resultaat: dikker en voller haar!  

 

Kerastase Densifique Coffret

 

Kerastase Densifique Coffret  behoort tot de tweede stap van de schoonheidsroutine: behandelen. Het is klinisch bewezen dat de haarvezel wordt versterkt en dat je haar echt dikker aanvoelt. In deze leave-in wordt het molecuul Stemoxydine gecombieerd met Complex Glycan. Deze twee ingrediënten zorgen ervoor dat de haardichtheid wordt vergroot.        

 

Kerastase Densifique Bain Densité

 

Kerastase Densifique Bain Densité is een shampoo speciaal ontwikkeld voor de haarvezel die zijn dichtheid verliest! Merk je dat je haaruitval hebt (maar geen terugwijkende haarlijn), dan zijn de producten van Densifique de ideale oplossing. Deze mild reinigende shampoo verhoogt de dichtheid van de haarmassa. In deze shampoo worden de stoffen Stemoxydine en Hyaluronic gecombineerd. Dit zorgt dat de 'slapende deeltjes' wakker worden geschut en bieden verzorging aan de kleur en de structuur van het haar. Je zult merken dat je na het gebruik soepeler haar hebt dat dikker aanvoelt!  

 

Kerastase Densifique Homme

 

Kerastase Densifique Homme is een lijn speciaal voor mannen. De lijn bestaat uit verschillende shampoos en een leave-in conditioner:

 

 

Deze verzorgende shampoo behoort tot de eerste stap van de schoonheidsroutine: reinigen. In de shampoo zit Vitamine B6, dit zorgt voor verbetering van de kwaliteit van het haar. Daarnaast wordt de haarvezel versterkt. De shampoo is verkrijgbaar in 250ml en 1000ml.  

 

 

Deze leave-in behoort tot de tweede stap van de schoonheidsroutine: behandelen. Uit onderzoek blijft dat 80% van de gebruikers het gevoel had dat het haar sterker was geworden! De ingrediënten in deze leave-in zorgen voor een vergrootte haardichtheid.  

 

Bestel vandaag!

Bestel vandaag je Densifique producten nog voor 22:00 en ontvang ze morgen al in huis! Geniet van kortingen van bijna 30%!

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.