Facebook Pixel
Mannen

Kadus Professional Mannen

Filters
×
Prijs
9 10
9 10

1 product

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  25% korting
  Kadus Professional Men Hair & Body Shampoo 200ml
  € 11,88 Morgen in huis

1 product

Kadus Professional Mannen

Verzorg het haar op de beste manier met de Kadus Professional verzorgingsproducten. Voor elk haartype heeft Kadus een apart verzorgingslijn samengesteld om het haar op de beste manier te verzorgen. Mannen vinden het altijd makkelijk om de shampoo ook te gebruiken voor het lichaam. Kadus Professional heeft speciaal voor mannen de Men Hair & Body shampoo. Deze shampoo is geschikt om te gebruiken op het hoofd en het lichaam. De shampoo zorgt ervoor dat de hoofdhuid verlevendigt en het lichaam verfrist. Dit komt door het Energizing complex met menthol. Shop de Kadus Professional Mannen producten op Kapperskorting.com.

Kadus Professional

Kadus Professional is er al meer dan een halve eeuw voor kleine zelfstandige salons en stylisten. Dit merk weet hoe moeilijk het is om onafhankelijk te worden en een eigen bedrijf te beheren. Kadus Professional gelooft dat je zelf het beste je eigen bedrijf runt en creativiteit uit simpelheid is ontstaan. De naam Kadus betekent: Kegel's Automatischer Desinfektor Und Spüler. Kadus Professional biedt een breed assortiment verzorging-, styling- en kleurproducten en kenmerkt zich door de goede prijs/kwaliteit verhouding.

Kadus is een merk van Wella en is al jaren niet meer weg te denken uit de beauty industrie. Alles wat je nodig hebt voor je haar heeft Kadus professional voor je in huis. Verzorging voor de prachtig gekleurde lokken, de beste haarverf en unieke stylingsproducten. Met Kadus professional kan je de plank niet misslaan. Shop de verschillende verzorgingsproducten van Kadus Professional op Kapperskorting.com.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina