Facebook Pixel
Body Luxe

Joico Body Luxe

Geen producten gevonden binnen de selectie.

Joico Body Luxe

Ervaar de innerlijke vreugde en het vertrouwen van uitzonderlijk gezond uitziend haar met de meest uitgebreide, technologisch gerichte collectie thuisverzorgingsproducten - allemaal ontworpen om verfijnde salonresultaten thuis te kunnen volbrengen! Joico haarverzorging biedt verschillende lijnen, waaronder Body Luxe. Deze lijn van Joico heeft een fantastische collectie aan thuisverzorgingsproducten die het haar een boost geven zonder het te verzwaren. Dankzij de Oat Proteïn Complex wordt het haar dikker gemaakt, krijgt het meer volume en wordt beschadigd haar versterkt. De Body Luxe producten zijn geschikt voor elk haartype.

Joico

Joico staat voor healthy hair, kwaliteit en educatie. De van oorsprong Californische producten zijn al jarenlang populair in Nederland. Er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Daarnaast worden de producten niet op dieren getest. Eerlijke producten die je zonder schuldgevoel kunt gebruiken! Het assortiment is geschikt voor salongebruik maar zijn ook heel handig voor thuis.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina