Facebook Pixel
Verzorging

John Masters Organics verzorgingsproducten

Geen producten gevonden binnen de selectie.

John Masters Organics Verzorging

De John Masters Organics Hair Mask for normal hair is een haarmasker voor zacht, glanzend en gezond haar. Dit zijdeachtige haarmasker is ontwikkeld vanuit meerdere perspectieven. Het helpt de vochtbalans van het haar te herstellen, repareert gespleten punten en reinigt de hoofdhuid. Ideaal voor normaal haar en de makkelijkste route naar glanzende lokken en een gezonde hoofdhuid in minder dan vijf minuten.

John Masters Organics

De producten van John Masters Organics zijn niet alleen goed voor jou, maar ook voor de aarde! De producten zijn namelijk organisch, vegan, 100% cruelty free, parabeenvrij en bevatten geen synthetische BHA/BHT conserveermiddelen, Ftalaten, Formaldehyde/formaldehyde donoren, synthetische sulfaten en ethanolamine.

Om te garanderen dat alleen de zuiverste vorm van elk ingrediënt wordt gebruikt, zijn alle ingrediënten in de producten van John Masters Organics biologisch. Hierdoor bevatten de ingrediënten het maximale aan vitamines, mineralen en antioxidanten en geen schadelijke chemicaliën!

Ontdek de verzorgingsproducten van John Masters Organics

Dit merk heeft voor ieder haartype en voor ieder haarprobleem een passende oplossing.

Voor deze producten wordt er gebruik gemaakt van de kracht van biologische, natuurlijke ingrediënten. De laatste jaren is John Masters Organics uitgegroeid tot een wereldwijd merk dat de organische en natuurlijke schoonheidsindustrie blijft transformeren! Ga voor biologisch, vegan en dierproefvrij en kies voor de producten van John Masters Organics!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina