Facebook Pixel
John Masters Organics

John Masters Organics

Filters
×
Prijs
21 22
21 22

1 product

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  Vegan
  John Masters Dry Hair nourishment & defrizzer 23ml
  John Masters Dry Hair nourishment & defrizzer 23ml
  € 21,49 € 26,00 € 21,45 € 25,95
  € 25,95 Morgen in huis

1 product

John Masters Organics

De producten van John Masters Organics zijn niet alleen goed voor jou, maar ook voor de aarde! De producten zijn namelijk organisch, vegan en 100% cruelty free. Dit merk heeft voor ieder haartype en voor ieder haarprobleem een passende oplossing.

Voor deze producten wordt er gebruik gemaakt van de kracht van biologische, natuurlijke ingrediënten. De laatste jaren is John Masters Organics uitgegroeid tot een wereldwijd merk dat de organische en natuurlijke schoonheidsindustrie blijft transformeren!

Ingrediënten die je herkent

John Masters Organics neemt de keuze voor ingrediënten ontzettend serieus. Alle producten zijn samengesteld uit ten minste 70% of meer organische ingrediënten. Dit zijn op de natuur gebaseerde ingrediënten die worden gekweekt of geoogst zonder dat er gebruik wordt gemaakt van conventionele of synthetische pesticiden en meststoffen. Denk hierbij aan rozenwater, honing, lavendel, rozemarijn en avocado.

In totaal maakt John Masters Organics gebruik van wel meer dan 200 biologische ingrediënten! Veel van deze ingrediënten worden al generaties lang gebruikt door culturen over de hele wereld.

Biologische ingrediënten

Om te garanderen dat alleen de zuiverste vorm van elk ingrediënt wordt gebruikt, zijn alle ingrediënten in de producten van John Masters Organics biologisch. Hierdoor bevatten de ingrediënten het maximale aan vitamines, mineralen en antioxidanten en geen schadelijke chemicaliën!

Een beetje techniek

John Masters Organics maakt beperkt gebruik van conserveermiddelen en andere ingrediënten, om zo de productveiligheid en –prestaties te kunnen blijven garanderen. Deze ingrediënten worden uiteraard onder de hoogste veiligheidsnormen getest! Deze ingrediënten zorgen er onder andere voor dat de producten langer houdbaar zijn.

Cruelty-Free Beauty

De producten van John Masters Organics zijn 100% Cruelty-free. Dit betekent dat de ingrediënten en de producten van dit merk niet op dieren worden getest.

Vrij van

John Masters Organics heeft een aantal ingrediënten die absoluut niet gebruikt worden in hun producten. Zo zijn de producten parabeenvrij en bevatten ze geen synthetische BHA/BHT conserveermiddelen, Ftalaten, Formaldehyde/formaldehyde donoren, synthetische sulfaten en ethanolamine.

Ontdek de producten van John Masters Organics

Dankzij de verschillende haarverzorgingsproducten van John Masters Organics is er voor ieder haartype en ieder haarprobleem wel een geschikte lijn te vinden! Ook voor de perfecte look heeft dit merk een ruime keuze aan stylingproducten.

Ga voor biologisch, vegan en dierproefvrij en kies voor de producten van John Masters Organics!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina